[MISS]Diabla

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Ştefan

[MISS]Diabla

Post by [VIP]Ştefan » Tue Oct 03, 2017 7:54 am

► Numele tău de caracter: [VIP]Stefan
► Nume vinovat : [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: Păi dă T/c aiurea din nou, dacă avem grad pe forum iară trebuie să fim şmk ???
► Dovada : viewtopic.php?f=15&t=23843

FĂRĂ T/c AIUREA, RĂSPUNS DE LA SUPERIOR ŞI CÂND SPUN SUPERIOR MĂ REFER LA Who.

[Diva]Diabla

Re: Didi

Post by [Diva]Diabla » Tue Oct 03, 2017 6:51 pm

spun si aici din nou : consider ca Andru ti-a dat un sfat, nu a facut absolut nimic contrar regulamentului si nu am nici o problema in a lasa reclamatia deschisa, chiar doresc sa vada si un superior

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Tue Oct 03, 2017 7:28 pm

[MISS]Diabla wrote:spun si aici din nou : consider ca Andru ti-a dat un sfat, nu a facut absolut nimic contrar regulamentului si nu am nici o problema in a lasa reclamatia deschisa, chiar doresc sa vada si un superior
Omule, ăla nu e Dn-ul meu de câte ori să-ţi spun să inţelegi ??? Sau tu nu ştii să citeşti ???

3213

Post by 3213 » Tue Oct 03, 2017 7:30 pm

[MISS]Diabla wrote:spun si aici din nou : consider ca Andru ti-a dat un sfat, nu a facut absolut nimic contrar regulamentului si nu am nici o problema in a lasa reclamatia deschisa, chiar doresc sa vada si un superior
Bra, eu de cand is [VIP]Stefan ??? :?: :?: :?: :?:

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Wed Oct 04, 2017 8:22 am

3213 wrote:
Bra, eu de cand is [VIP]Stefan ??? :?: :?: :?: :?:
Şi eu de când sunt tu ???
Aici de ce dracu' n-a mai dat T/c ? viewtopic.php?f=15&t=23860
Dă T/c doar unde vrea ea.

[a.d.m.]who

Re: [MISS]Diabla

Post by [a.d.m.]who » Thu Oct 05, 2017 5:54 pm

[VIP]Ştefan wrote:► Numele tău de caracter: [VIP]Stefan
► Nume vinovat : [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: Păi dă T/c aiurea din nou, dacă avem grad pe forum iară trebuie să fim şmk ???
► Dovada : viewtopic.php?f=15&t=23843

FĂRĂ T/c AIUREA, RĂSPUNS DE LA SUPERIOR ŞI CÂND SPUN SUPERIOR MĂ REFER LA Who.

A inchis topicul deoarece s-a raspuns la problema si a considerat ca nu mai e nevoie de alte adaugari , daca nu il inchidea, faceati reclamatie ca , dc nu lo inchis , hai sa fim seriosi .Si sa facem reclamatii pe motive serioase .

T/C

PS:
Topicurile se inchid pt a nu se provoca alte discutii care nu au legatura cu subiectul respectiv , ori injurii/jigniri !!!
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”