mama, mama, mama ce frumos ii in mapa asta, mrrr .
Re: mama, mama, mama ce frumos ii in mapa asta, mrrr .
denis tu ai 1 dn si ala in jail ca na esti prost csf n ai csf
Invidie ? fiica mea, ma pis pe el dn, fiica mea, te crezi tare n gura, mai calmeaza-te hirosima, te-ai lasat fiindca si-a batut tot sv'u pla de tine, sa ma pis pe tine, iar tu vaco, valentina, eu zic sa te lasi de viata, mai pe scurt da'ti logout de la viata esti degeaba, fiicele mele drage <3
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !
-
ala212345678
FrustrareaRealK wrote:Invidie ? fiica mea, ma pis pe el dn, fiica mea, te crezi tare n gura, mai calmeaza-te hirosima, te-ai lasat fiindca si-a batut tot sv'u pla de tine, sa ma pis pe tine, iar tu vaco, valentina, eu zic sa te lasi de viata, mai pe scurt da'ti logout de la viata esti degeaba, fiicele mele drage <3
denisa te o facut hiroshima n ai ce zice
- [VIP]Sophie
tu cine ești mă[Dn]oHc wrote:Bai copii ce aveti ma visati ? nr1 dupa el auzi la el =]]]] doamne fereste voi traiti jocu ma? ai dq copii am 20 de conturi cu Dn in jail si nu ma plang pe forum asa ca ........

stay blessed
E [VIP]Jymy aka [Dn]LeeSinatu' .[VIP]Sophie wrote:tu cine ești mă[Dn]oHc wrote:Bai copii ce aveti ma visati ? nr1 dupa el auzi la el =]]]] doamne fereste voi traiti jocu ma? ai dq copii am 20 de conturi cu Dn in jail si nu ma plang pe forum asa ca ........![]()
![]()
![]()
![]()
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !