[MISS]Diabla

Toate topicurile inchise se afla aici !
sugus

Re: [MISS]Diabla

Post by sugus » Sun Dec 03, 2017 5:33 pm

[GA]Kizev wrote:
[SGA]3s3 wrote: Defapt cu replica asta am vrut să continui dar nu am vrut să te jignesc în vreun fel sau altu'. Totuși o ceri, îți place adrenalina. Îți creezi plăceri singură că nu am cu cine purta dialog aici. Rămâi în lumea ta! :lol:
P.S. Am vrut să vă arăt cum sunt unii când nu ești de acord cu ideile lor fixe. A fost un succes.
Bă sincer si eu mi-as acorda importanță așa mare dacă nu as fi luat bacu', doar ca să mă simt puțin mai capabil.

TOATE MESAJELE CARE NU AU LEGATURA CU RECLAMATIA SE PEDEPSESC

GA KIZEV - WARN

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sun Dec 10, 2017 12:52 pm

[GA]Kizev wrote:
[SGA]3s3 wrote: Defapt cu replica asta am vrut să continui dar nu am vrut să te jignesc în vreun fel sau altu'. Totuși o ceri, îți place adrenalina. Îți creezi plăceri singură că nu am cu cine purta dialog aici. Rămâi în lumea ta! :lol:
P.S. Am vrut să vă arăt cum sunt unii când nu ești de acord cu ideile lor fixe. A fost un succes.
Bă sincer si eu mi-as acorda importanță așa mare dacă nu as fi luat bacu', doar ca să mă simt puțin mai capabil.

Da mă Kizev dar vezi tu? Tu ai doctoratu' în Mângâiat Oo de mascul, app, vezi că am lăsat ceva pe confa de staff, să ne aducem aminte de vremurile vechi. Pixieeeeeeeee :((((((
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

Mistic

Post by Mistic » Mon Dec 11, 2017 6:00 am

[GA]Kizev wrote:
Iti dai seama ce ai facut tu.. ai luat "bac-ul" n-are nimeni ce sa-ti zica ma Kizev...
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Mon Dec 11, 2017 9:35 pm

nu vad grad de comparatie......

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Sat Dec 16, 2017 2:59 pm

[VIP]Sophie wrote:► Numele tău de caracter: [VIP]Sophie
► Nume vinovat: [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: aplică regulamentul forumului doar în cadrul persoanelor cu care are anumite tangențe. Insiști să îmi dai mie warn pentru "taci faaaaa" dar celor(celui, în acest caz) care te numesc proastă, nu?
► Dovada: viewtopic.php?f=8&t=24516

Eu cred ca nu ciesi tot, sau intelegi ce vrei tu .Asa se poate explica ca tu iei taxtul ca pe o jignire.
Jignire era daca scria:

-Ce e imposibil de rezolvat LA diabla ?
-Prosia ei ..
(Se refera ca prostia diablei e de nererezolvat, reparat adica e proasta )

Dar in:
-Ce e impozibil de Realizat diabla ?
-Prosia ei ...
(O intreaba pe diabla, ce e imposibil de realizat . Prostia ei <<poate fi vb despre oricare EA din to subiectu>> e imposibil de relizat . )

Te-ai prins cum e ?
Intelege sensul cuvintelor... e realizat , nu rezolvat /e de facut, nu e de reparat .

Sper ca ti-ai dat seama ca ai intteles gresit ;) , nu-i bai se mai intampla , si la aia cu mai multe clase .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”