Reclamatie [SGA]Caraza

Toate topicurile inchise se afla aici !
ala21234

Re: Reclamatie [SGA]Caraza

Post by ala21234 » Wed Mar 07, 2018 10:22 pm

[SGA]Angel wrote:Domnule Kito aka Samsung am înțeles de reclamația pentru lu Caraza cu limbajul dar nu înțeleg rostul tău aici și nu mai scrii cumva de pe contul de vip ca îți e frica de suspend iar ?? Asa ca nu mai comenta de pe alt cont ajungi ca Hiroshima și Vali și e jenant ;)
si e jenant, e jenant baaaaaa
asta gandeste cu picioarele

warn Lorena.

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Wed Mar 07, 2018 10:26 pm

[SGA]Angel wrote:Domnule Kito aka Samsung am înțeles de reclamația pentru lu Caraza cu limbajul dar nu înțeleg rostul tău aici și nu mai scrii cumva de pe contul de vip ca îți e frica de suspend iar ?? Asa ca nu mai comenta de pe alt cont ajungi ca Hiroshima și Vali și e jenant ;)
Bai maimutoi, nu e vorba de suspend aici. E vorba ca n-am chef sa fac warn-uri aiurea, pentru niste **** , ca tine de altfel. Aprop, vezi ca din tot ce ai scris nici 1% nu are treaba cu reclamatia. De cand ne-am luat SGA ne-am smecherit, Angelino. Cat timp ai avut reclamatii pe forum stateai cu morcovelu` numa pe /inv in mp1, acum esti zmeu, ti-a revenit glasu`.

warn Lorena.

Angel

Post by Angel » Thu Mar 08, 2018 12:20 am

Ce morcovul în sa nu zic :))) dacă nu te bag în seama asta înseamnă că mi-e frica adunați cuvintele mai omule vei ca trăiești pe lumea virtuala prea mult
Image

Nikuce

Post by Nikuce » Thu Mar 08, 2018 1:35 am

[SGA]Angel wrote:Ce morcovul în sa nu zic :))) dacă nu te bag în seama asta înseamnă că mi-e frica adunați cuvintele mai omule vei ca trăiești pe lumea virtuala prea mult
Ho ma printeso ca daca voiam, ne luam cu totii [SGA] de mult, dar nu toti gandim ca tine, adica prost. Nu mai da edit la mesaje, nu mai tasta de Vali si Hiro, ca n-ai tu activitatea lor ca sa poti sa ii judeci. Tu pana acu trebuia sa ai un suspend cel putin. Dar iti plangea lumea de mila ca esti nou in Staff, cum le plange tuturor, la astia noi ca tine. Sau vrei cumva sa insinuezi ca tu le stii pe toate si tot ce se intampla rau e din vina playerilor?

PS: intrebare retorica. Daca stii ce-i aia!

Angel

Post by Angel » Thu Mar 08, 2018 1:47 am

Avem discuții libere creeaza un topic acolo dacă vrei sa îți dau lecții de viata
Image

harry

Post by harry » Thu Mar 08, 2018 6:30 am

si ce legatura are comentariul cu reclamatia domnule cunosc regulamentu la perfectiune

warn Lorena.

[SGA]Caraza

Post by [SGA]Caraza » Sun Mar 11, 2018 5:33 am

bai vb privat nu la reclamatia mea si in primu rand vocabularu trebe schimbat unuia de aici se simte el, ala care jigneste membri staff mereu si se da mare ca is lua SGA da ma copilas cine iti da dea bani mamy sau taty care din ei, ca tu si asa numa de gura esti bun

Şhu.

Post by Şhu. » Sun Mar 11, 2018 7:37 am

[SGA]Caraza wrote:bai vb privat nu la reclamatia mea si in primu rand vocabularu trebe schimbat unuia de aici se simte el, ala care jigneste membri staff mereu si se da mare ca is lua SGA da ma copilas cine iti da dea bani mamy sau taty care din ei, ca tu si asa numa de gura esti bun

învață să scrii uă coaie. :lol:

Warn - Mistic

Şhu.

Post by Şhu. » Sun Mar 11, 2018 10:52 am

mistic fac iu' madăr . :o

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Fri Mar 16, 2018 1:08 am

denis09095109 wrote:► Numele tău de caracter: [VIP]CC
► Nume vinovat : [SGA]Caraza
► Motivul reclamaţiei: Limbaj vulgar si profita de sga !
► Dovada : https://imgur.com/a/ymEv9

Care e profitu din ecuatia asta ?
Ca a zis pla mea ?
Nu a jignit pe nimeni nu inteleg scopu reclamatiei ... iar faceti reclamatii asa aiurea ?
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”