► Numele tău de caracter: [Dn]LordS
► Nume vinovat : [GA]Red
► Motivul reclamaţiei: jail
► Dovada : astept video de la el
Am dat cu tais fara arma mi`a dat warn , am mai dat 2 ori in unu pana am vazut warn si am pus arma si red mi`a dat jail 3h ...Astept raspunsul la un superior ...de preferat [ADM]Who sau Fifty
Jail
- [MOD]Lorena
Re: Jail

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Celesty
cdewsxzaq wrote:► Numele tău de caracter: [Dn]LordS
► Nume vinovat : [GA]Red
► Motivul reclamaţiei: jail
► Dovada : astept video de la el
Am dat cu tais fara arma mi`a dat warn , am mai dat 2 ori in unu pana am vazut warn si am pus arma si red mi`a dat jail 3h ...Astept raspunsul la un superior ...de preferat [ADM]Who sau Fifty
Tu singur recunosti in reclamatie ca ai incalcat regulamentul in mod repetat
Ia uite aici https://www.youtube.com/watch?v=Cv3yHPV76Wg
Ce sa iti fac eu daca nu esti atent? Warnul a fost acordat pe merit , iar Jailu la fel. Se vede destul de clar in video-ul meu ca dupa ce primesti warn , tu continui sa mai dai fara arma! Si considera ca asta este raspunsul unui '' superior''. Daca nu iti convine ceva, sa ii spui lui Who/Fifty despre chestia asta.
Ce sa iti fac eu daca nu esti atent? Warnul a fost acordat pe merit , iar Jailu la fel. Se vede destul de clar in video-ul meu ca dupa ce primesti warn , tu continui sa mai dai fara arma! Si considera ca asta este raspunsul unui '' superior''. Daca nu iti convine ceva, sa ii spui lui Who/Fifty despre chestia asta.