favorizare

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Cronos.

favorizare

Post by [VIP]Cronos. » Sun Apr 01, 2018 3:50 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Cronos
► Nume vinovat : [GA]Red
► Motivul reclamaţiei: favorizare
► Dovada : https://imgur.com/a/GxUjG
https://imgur.com/a/odeFh
Image

Mistic

Re: favorizare

Post by Mistic » Sun Apr 01, 2018 3:54 pm

Tie ti-a dat mut cumva pentru stelutele alea? NU! deci unde e favorizarea? Stelutele se pot pune cu "Shift+8" ;) Si atata timp cat nici unul din voi nu a primit mut pentru ele nu pot sa vad pe cine a favorizat.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

[VIP]Cronos.

Post by [VIP]Cronos. » Sun Apr 01, 2018 4:11 pm

cone daca eu scriu pula mea pe server pune stelute i-am facut demonstratie sa vada dar vad ca staf-ul pe metin 2 steel e de tot cacatul
acum incepem cu pretexte ca sa il aperi pe Red sau cum de ce a cenzurat serverul atunci ? deja e din ce in ce mai cacat serverul asta ! daca ziceam dar eu ceva luam mute asa ca e Vali nu ii da mute ca e amicul lui.
Image

[S]Red

Post by [S]Red » Sun Apr 01, 2018 4:13 pm

Cum poti sa numesti favorizare???
Tu te astepti sa dau mute pentru Stelutele alea care le a scris pe chat???
Asa toti ar pune toti numa stelute pe chat si poc gata mute. Nu e chiar asa ma... App daca tot o numesti ''favorizare'' arata mi si mie cui i-am dat mute si cui nu .

[VIP]Cronos.

Post by [VIP]Cronos. » Sun Apr 01, 2018 4:17 pm

eu ti.am facut demonstratie man
ai vazut ca daca scriu pula iti pune stelute
dar voi sunteti mai smecheri
eu imi accept mute-ul chiar te rog sa imi dai 15 m
Image

[S]Red

Post by [S]Red » Sun Apr 01, 2018 4:33 pm

Pana va raspunde Who/Fifty la aceasta reclamatie, dau t/c ca dupa se va face Spam.

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Tue Apr 03, 2018 12:00 am

[VIP]Cronos. wrote:cone daca eu scriu pula mea pe server pune stelute i-am facut demonstratie sa vada dar vad ca staf-ul pe metin 2 steel e de tot cacatul
acum incepem cu pretexte ca sa il aperi pe Red sau cum de ce a cenzurat serverul atunci ? deja e din ce in ce mai cacat serverul asta ! daca ziceam dar eu ceva luam mute asa ca e Vali nu ii da mute ca e amicul lui.
1.favorizare este atunci cand tu primesti mute pt ceva si cel care a facut ca tine nu .
2.in ce context apareau acele stelute ?
3.daca nu iti place serverul esti liber sa iti alegi altul, nu sa il faci de cacat , ca daca e de cacat , si tu joci pe el , atuni si tu esti la fel .
4.daca ziceai tu si luai mute , abia atunci era favorizare , dar era mai usor sa pui pe forum ceva ce ti se pare tie favorizare si sa jignesti .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”