► Numele tău de caracter: [VIP]Alan
► Nume vinovat : [SGA]Marius
► Motivul reclamaţiei: Imi dadu' jail permanent fara sa fac nimic, dintr-o data.(Eu trebuia sa am permanent), pai ba tu nu stii pe ce lume traiesti, mi-a scos [MISS]Lorena jail-u pentru ca mi-ai dat warn+jail total aiurea.Se trezeste asta dimineata, si-mi da jail, e total pe langa tot ce se intampla.
► Dovada :O s-o pun maine ca mi-e greu s-o urc, e oraa 4:47
[SGA]Marius
Re: [SGA]Marius
Din ce se stie ai jail pentru ca ai dat cu bugul, lasa vrajeala.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
Ba,Mistic. Luasem jail degeaba, apoi mi-a dat Lorena unjail si se trezii asta ala ora asta sa-mi dea din nou jail ca eu trebuia sa fiu la jail, "cine mi-a dat mie unjail", e total pe din afaraa omu'.

eu zic sa ii lasati jailu..
ba asta da cu bugu mereu are o placere ciudata copilu asta de a te vedea mort
ba cand intru pe metin eu il vad ca da cu bugu intr un player din map 1
sa nu mai zic ce face asta la waruri ....
warn Lorena
ba asta da cu bugu mereu are o placere ciudata copilu asta de a te vedea mort
ba cand intru pe metin eu il vad ca da cu bugu intr un player din map 1
sa nu mai zic ce face asta la waruri ....
warn Lorena
- [MOD]Lorena
Da, eu ţi-am scos jail-ul permanent pe care l-ai primit sambata deoarece, el ţi-a dat warn şi jail 3h adică prima abatere şi a doua, pe dovezi neclare care nu sunt corecte. In prima dovadă apare [VIP]Dany, nicidecum Alan, iar in a doua apari tu dar fără să ataci , in a treia apare maiulţi dar din păcate mu se vede numele... nu se vede nimi ....deci alea nu sunt dovezi pentru warn şi jail 3h. Doar Aysis , are dovada corecta pentru acel"permanent". Dar cum să te țin in permanent dacă el nu avea dovezile.... Nu exista aşa ceva plus că eu nu aveam de unde să ştiu ce dovezi are el. Pentru ca nimeni nu ştie , totul se anunţă pe forum la zona staff şi noi ne uităm acolo ca să ştim ce dăm warn sau mute dacă a mai avut etc. De data asta nu ştiu de ce ai primit permanent din nou...

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥