► Nume vinovat : [SGA]Dany in principal
► Motivul reclamaţiei: sunt mai multe motive :
1. zica ca da la ultimii 3 cate 20 de coliere de milionar si dupa anunta ca sunt 4 win si nu mai da premiu, si face ca nu e vina lui ca am ramas 4 . . .
2. greseste o intrebare si anunta eventu fara castigator si ca e incheiat, dupa da pe /N ca a fost doar o gluma, desi stim toti care am fost acolo ca n a fost nicio gluma, doar a incercat sa se scoata
3. Mie si lui [VIP]Yexiu ne a dat [MISS]Ioana cate un premiu, mie armura gheata si arc ice si lui armura gheata si pumnale panze, si urma ca lu [VIP]Marko si Gaby76 sa le dea [SGA]Dany, si dany ii cheama pe Yexiu si Gaby sa le dea premiu, Yexiu a mai luat 1 premiu de la Dany 30 coliere milionar si o donatie, si dupa Dany in loc sa isi ceara scuze si sa isi asume greseala pe care a facut o a spus *lor leam dat mai mult pt ca au fost cuminti*
4. Dupa event imi spune Dany *asa faci dupa ce ca te am lasat sa participi tinand cont ca aveai interdictie?* eu nu stiam ca am avut interdictie, vreau sa stiu si eu pentru ce a fost ca mie nu mi a zis nimeni nimic
Si na, am mai discutat cu el sa il intreb de ce mie nu imi da premiu si nu stiu ce, bla bla bla si face Bun ai interdictie 1 luna, vreau sa stiu si eu asta pentru ce mai e
5. A spus ca daca cineva scrie ceva pe chat in timpul numaratorii si daca imi aduc bine aminte au vorbit mai multi si nu i a scos
6. Gaby76 la penultima runda trebuia sa iasa deoarece cand a pus dany intrebarea l a scos si a intrat debia dupa ce a fost anuntat ca eventu e terminat si fara castigator, deci cum a castigat el ?
7. Abuz de /N
8. favorizari la event, unii au primit premii mai mari
Dovada :
https://imgur.com/a/DG6mm
vreau raspunsul, who cerei filmarea sa vezi si tu ce event face .............