[SGA]Angel

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[VIP]Kito

[SGA]Angel

Post by [VIP]Kito » Sun May 06, 2018 5:09 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei: T/C fara motiv / Stergere reclamatii / Amenintare
Imi inchide topicu` fara nici un motiv, chiar daca nu s-a facut chat si nici reclamatia nu i-a fost adresata, neavand nici o legatura cu ea.
► Dovada :
Aici a dat T/C din bun senin, pentru ca asa a vrut el:
viewtopic.php?f=9&t=26662
Aici o dovada cum ca mi-a sters reclamatia:
https://imgur.com/a/B2vSsOf
Ma ameninta ca primesc ban pe toate conturile daca nu incetez:
https://imgur.com/a/CbXRYck

Deci sa inteleg ca daca faci reclamatie la un membru` Staff primesti ban ?
A dar tu ai voie sa stergi si sa dai T/C la reclamatii dupa bunul plac, nu?
Tin sa mentionez ca mi-a sters doua, doar la ultima am apucat sa fac screen. (se poate verifica).

Angel

Re: [SGA]Angel

Post by Angel » Sun May 06, 2018 6:16 pm

Ceea ce faci tu este numit spam/blat , cu reclamatiile ti-am spus ca o sa rasp [ADM] si sa ai rabdare , ti am spus si pe joc daca vrei sa editezi sapostezi dovezi imi spui si iti deschid ca sa poti posta ..
Image

[a.d.m.]who

Re: [SGA]Angel

Post by [a.d.m.]who » Sun May 06, 2018 6:17 pm

Tu iai facut reclamatie la Hades , ca de ce a inschis reclamatia aia pe o regula care nu a aplicato si altora.Si acum la angel care ar fi dat altcineva daca nu era angel...
Dupa cum ti-am raspuns si in cealalata reclamatia cat si in reclamatia lu sepcuta , acea nu era o reclamatie , fiindca el habar nu are cine ce are voie sa faca , si cum se face , iar daca avea nelamuririle astea le putea pune la probleme si intrebari , am explicat asta si acolo .
Fiind o reclamatie care nu era reclamatie defapt si nelamuririle lui , sa inchis si sa mutat la cos , la fel cum am mutat si reclamatiile tale .
Nu aplicat regula aia si la alte reclamatii finda alea erau cu adevarat reclamatii legate de joc .
Daca nici tu nu pricepi chestia asta pt care tot ti se da T/C la postari , cu adevarat si te va bloca contul, cum am mai zis , daca tot sutii pe unu intr-o reclamatie , asigurate ca ala stie ce vorbeste . Nu face o reclamatie ca ii se pare lui ca ar trebui facut nu stiu cum .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”