asta a mai fost propusa odata, mie mi se pare o idee foarte buna : Ai grad de staff -> toate conturile de player-vip banate
La ox, cand ii punem pe playeri sa isi dea jos itemele, ori le dam si noi ori nu le da nimeni, *da, dar playerii trebuie sa isi dea itemele jos pentru a evita lagul din arena*, cel putin 10 persoane cu grad de vip-staff sunt mereu la ox, si alea 10 persoane fac lag in pusca mea
Adaugare costum personalizat [VIP] nemod care nu se poate negocia, ca sa inteleaga toata lumea, nu ti l faci cum vrei tu, e costum standart la fel o sa il aiba toata lumea, o sa fie nemod si nu o sa se poata negocia, o sa fie un lucru in plus, si aici designerul daca se pune in practia, ar putea sa ne ceara idei, sa creem impreuna costumul
Stiti ca daca apasati pe H iti apar anumite informatii legate de joc si de server , informatiile alea mie mi se par cam foarte inutile, ar putea fi inlocuite cu unele informatii de pe server utile, din ce se face perla x, coordonatele cu mobii care dropeaza itmu-x, si de astea
STAFF-ul sa fie in lista tuturor de prieteni
inainte, era focu de tabara si bufu de la saman la pescar, haideti sa le adaugam iar
propun ca boabele zen-masca emotiei sa se farmeze si sa se poata negocia amandoua, de ce?
pentru pvp lvl 50, skill-uri P, sa fie adaugate chestiile alea cu care poti sa iti faci p-uri la lvl mai mic, dar sa trebuiasca sa farmati pt ele, mie mi s ar parea genial daca s ar adauga
mounturi noi in pana mea
sistem de skin arma-armura : gen sa poti sa schimbi textura armurii cu cea a unui costum sau alta armura, la fel si la arme, costume,freze
sa putem vedea ce scriu toate regatele
nam mai vazut pana acum nicaieri, dar banuiesc ca e posibil, n ar fi fain ca PM-ul sa fie schimbat, gen sa putem trimite emoticoane, sa dam share la coordonate