Întrebări

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
oSurv1vaL

Re: Întrebări

Post by oSurv1vaL » Thu Jul 24, 2014 2:54 pm

E mai misto cu 15 minute , RiseMe poate tu nu jucai cand Mosu ala de [GA]Hades dadea 12345h Mute pentru "Esti Prost ba!" Deci totusi am indurat cam mult mute din partea lui , acuma vrem si noi Relax sau sa nu mai stam cu frica asta ca luam Ban/Mute in prostie pentru ceva spus la nervi .
Image

Ginx

Post by Ginx » Thu Jul 24, 2014 5:10 pm

Mai tineti minte cand 1\2 din server avea multe de la Twist
Nu Fii trist totul se va remedia

RiseMe

Post by RiseMe » Sun Jul 27, 2014 2:24 pm

oSurv1vaL wrote:E mai misto cu 15 minute , RiseMe poate tu nu jucai cand Mosu ala de [GA]Hades dadea 12345h Mute pentru "Esti Prost ba!" Deci totusi am indurat cam mult mute din partea lui , acuma vrem si noi Relax sau sa nu mai stam cu frica asta ca luam Ban/Mute in prostie pentru ceva spus la nervi .

Eu nu am zis să se dea mute nu ştiu câte ore pentru ceva banal. Nu mi s-a părut normal ca unul ce zice 2-3 insulte, cum ai zis tu mai sus "Eşti prost bă!", să primească 15 min şi altul care aduce injurii, nu numai asupra ta ci şi asupra familiei, să primească tot 15 min. Primeşti un roman de injurii şi ţi se pare normal ca acela să primească mute doar 15 min? Oricum toţi sunt "şmecheri" şi vor să dovedească "superioritatea" lor şi cred că daca încep să jignească sau să înjure sunt cineva. Fiecare avem momentele noastre de slăbiciune când ne enervăm uşor dar asta nu este o scuză pentru a împărţii vorbe "dulci" în stânga şi-n dreapta. Până la urmă este doar un joc. Nu pierzi nimic în viaţa reală dacă te omoară cineva, în joc, sau nu ai reuşit să obţii ceea ce îţi doreai. Fiecare are părerea lui. Din partea mea puteţi să înjuraţi până vă cad butoanele de la tastatură :).
Image

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Sun Jul 27, 2014 5:48 pm

Da nu`i baga in seama draga , si asa sunt uni jucatori prosti si batuti in cap , nu`i baga in seama poti sa pleci din mapa respectiva sa inchizi soapta si scapi de ei .
Image

Lexx69

Post by Lexx69 » Sun Jul 27, 2014 11:14 pm

Am o intrebare , am participat si eu la concursul cu distribuirea pozei pe facebook am aici link : https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater , Din cate am auzit de la playeri sa dat ceva premiu de participare Eu nu am fost online atunci , Imi voi primi premiu ? Mersi de intelegere

[VIP]Anesthesia

Post by [VIP]Anesthesia » Mon Jul 28, 2014 3:25 am

Lexx69 wrote:Am o intrebare , am participat si eu la concursul cu distribuirea pozei pe facebook am aici link : https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater , Din cate am auzit de la playeri sa dat ceva premiu de participare Eu nu am fost online atunci , Imi voi primi premiu ? Mersi de intelegere
Trebuia sa lasi comentariu pe forum cu numele de caracter si poza, in timpul concursului.

Aly

Post by Aly » Fri Aug 15, 2014 1:55 am

oSurv1vaL wrote:Da nu`i baga in seama draga , si asa sunt uni jucatori prosti si batuti in cap , nu`i baga in seama poti sa pleci din mapa respectiva sa inchizi soapta si scapi de ei .
Cum eşti tu?
Ai auzit de vorba "tratează prostu' aşa cum merită?" Cu indiferență ai să vezi că se oftică şi-ți dă pace .

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Sun Nov 23, 2014 4:01 am

Regulamentul s-a schimbat dupa cum vezi .
Si in legatura cu concursul, s-a terminat deja.
T/C!

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”