Intrebare
Re: Intrebare
Buna, Regulamentul Metin2Steel ar trebui sa prevada un numar de zile in car esa fie rezolvata o reclamatie!Buna
- Regulamentul Metin2Steel nu prevede un numar de zile in care sa fie rezolvata o reclamatie !
- O sa dureze cat este necesar.
Asa ca TACI!Imagine
- Asta ar inseamna ca ar putea sa dureze si un an. A, am uitat, durerea in p*** pe acest server e de la pamant la cer.
NU o sa TAC niciodata.
Termina dracu` cu postarile astea aiurea, ai dat 3 raspunsuri din care nu ai spus abosolut nimic.cel mai bun raspuns de pana acum ;>
Halal de post hunter.
- [Diva]Diabla
nu prea e nimic de spus
mor pe voi cand va mancati unul pe altul
-
[VIP]Admir
În orice comunitate trebuie sa existe dragoste, ura si discrepanță. Nu poti accepta egalitatea. Trebuie să fie unii mai buni, altii mai rai. Sunt doar personaje.[MISS]Diabla wrote:nu prea e nimic de spus
- [VIP]Celesty
[VIP]Kito wrote:Buna, Regulamentul Metin2Steel ar trebui sa prevada un numar de zile in car esa fie rezolvata o reclamatie!Buna
- Regulamentul Metin2Steel nu prevede un numar de zile in care sa fie rezolvata o reclamatie !
Asa ca TACI!Imagine
- Asta ar inseamna ca ar putea sa dureze si un an. A, am uitat, durerea in p*** pe acest server e de la pamant la cer.
NU o sa TAC niciodata.
Termina dracu` cu postarile astea aiurea, ai dat 3 raspunsuri din care nu ai spus abosolut nimic.cel mai bun raspuns de pana acum ;>
Halal de post hunter.
- Daca tu crezi ca reclamatiile trebuie rezolvate intr-un anumit timp, ai pe Forum sectiunea "Sugestii si Sfaturi"
(Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!)
- O sa fie rezolvata in viitorul apropiat, iti promit ca nu o sa dureze un an !
- Sssshhhhttttt

Eu zic sa taci.[MISS]Aysis wrote:[VIP]Kito wrote:Buna, Regulamentul Metin2Steel ar trebui sa prevada un numar de zile in car esa fie rezolvata o reclamatie!Buna
Asa ca TACI!Imagine
NU o sa TAC niciodata.
Halal de post hunter.
- Daca tu crezi ca reclamatiile trebuie rezolvate intr-un anumit timp, ai pe Forum sectiunea "Sugestii si Sfaturi"
(Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!)
- O sa fie rezolvata in viitorul apropiat, iti promit ca nu o sa dureze un an !
- Sssshhhhttttt