de ce sa nu iei unban.. ?Ce ai facut?[/quote]AriehBaws wrote:nu vreau unban bro, dar daca mi da pachet de guma, iti dau o berica, bro.
furt, bro.[/quote]
da-mi fb sa iti zic cv.[/quote]
pfoai, n-am fb, da ma gasesti pe
de ce sa nu iei unban.. ?Ce ai facut?[/quote]AriehBaws wrote:nu vreau unban bro, dar daca mi da pachet de guma, iti dau o berica, bro.
da-mi fb sa iti zic cv.[/quote]AriehBaws wrote:Deniz. <3 wrote:de ce sa nu iei unban.. ?Ce ai facut?AriehBaws wrote:nu vreau unban bro, dar daca mi da pachet de guma, iti dau o berica, bro.
furt, bro.
Deniz. <3 wrote:Ba, pla mea, am avut tot ce e in anunt, deci, nu te mai tot caca pe tine, pizdomitsu.
lol=))))))))))))))))))))jake wrote:Deniz. <3 wrote:Ba, pla mea, am avut tot ce e in anunt, deci, nu te mai tot caca pe tine, pizdomitsu.
leai furat* naufragiat prost datias clanta acu plangi pe acilea ca vrei unban? ha cd trist
sati dau m... si tie si mati swgi fiu prost bagzmias p...an mata de handicapat prost de copil fara vitor fu...
ti natia mati nu vezi in p...da mati ca si 14 ani si comentezi ma prostule tu esti asa de prost ca crezi in mos craciun handicapat cu diploma esti liber sama swgi asa frumos cum o facea mata aseara <3 :* prostule si invata in pi... mati sa nu mai fi prost ca mi se face mila de mata urangutanule sama swgi in p... datias m...ie de manglitor we copile numa sa injuri sti? atat te duce mintea acea proasta??