► Numele tău de caracter: #THR. <3 [Forum]
► Nume vinovat : [MISS]Diabla
► Motivul reclamaţiei: Bai fetita mea dulce, de ce ma-ta dai T/C ? Nu am adus jigniri unu-i player, NU APARE UN NUME ACOLO. Si in al doilea rand, vezi tu acolo comert intre servere ? Bai fetita mea, calmeaza-te cu post-huntu' asta, astept sa raspunzi, sa nu dea nimeni T/C doar [MISS]Diabla ! Cine indrazneste sa dea T/C **************
► Dovada : viewtopic.php?f=61&t=26942
Ai dat t/c ca m-am luat de serveru' asta ? Imi pare rau, inteleg ca va doare adevaru', chiar inteleg, pwp.
Hai ca am pus si la topic numele tau, esti fericita, printeso ? =))
Poate-mi dai warn ca am postat de 2 ori aceasi chestie, ca-ti aduc jos dumnezeii.
[MISS]Diabla.
[MISS]Diabla.
Dedicat și muncitor, reprezint pana o sa mor
Știam câți bani am făcut dacă eram calculator
Și unii nu mă plac sunt invidioși mânca-mi-ar pula
Trebuie sa ți meargă capu dacă vrei să-ți meargă gura <3 <3 <3
Știam câți bani am făcut dacă eram calculator
Și unii nu mă plac sunt invidioși mânca-mi-ar pula
Trebuie sa ți meargă capu dacă vrei să-ți meargă gura <3 <3 <3
[#IMP. <3
#[Dn]TheRealK.
- [Diva]Diabla
Re: [MISS]Diabla.
2.Postarea de texte/imagini/link-uri ce sunt vulgare sau jignitoare :
- Prima abatere: Warn + edit
- A doua abatere: Ban
In topicul tau asta ai facut, ai insultat staff-ul, poti face 37423de reclamatii deoarece raspunsul este tot acelasi.Folositi un limbaj adecvat, prin limbajul adecvat facem referire la omiterea cuvintelor jignitoare sau ofensatoare,depasind limita bunului simt.
Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse Staff-ului forumului sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate (majoritatea cuvintelor ofensatoare au fost cenzurate, dar voi puteti gasi noi "cuvinte" . Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura.
Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane.
Staff-ul forumului va stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti utilizatori ai forumului.
T/C!