Toate topicurile inchise se afla aici !
-
[VIP]Marius
- [VIP]Marius
-
Profile
by [VIP]Marius » Wed May 30, 2018 5:18 am
ar trebuii la reclamatii nefondate sa se de a ban 3 zile asa poate stati cuminti ......

-
jake
- jake
-
Profile
[VIP]LL wrote:Din partea mea tinere sa se dea ban ip
Dar pentru rahaturile care le faci tu si alti "STAFF" pe server ce sa se dea ? hai sa facem altfel , daca sunt eu de vina sa suport consecinta de ban ip daca esti tu sa iti iei tu , ce spui de asta?
Atata timp cat tu ai dovezile astea
https://imgur.com/a/2tnXoIU
Pentru " mi-as pixu si fraiere " spuse unui prieten sa dai mute , hmh regulamentu' bro
poza 2 ?
https://imgur.com/a/16pFCSF
pai ma mariusica , eu iti cer o dovada pentru ce mi-ai dat mute, ca te-am intrebat daca faci poze cu telefonu'?
inteleg , warn perfect meritat dar mute ? 
poate imi lasi si mie aici un replay cu dovezile tale clare unde merit mute pe VIP si Black...Dovezile tale puse la cealalta reclamatie astea sunt de mai sus :*
pr care * tolomacule
tc ai-ci
-
[a.d.m.]who
-
- [a.d.m.]who
-
Profile
by [a.d.m.]who » Mon Jun 11, 2018 9:40 pm
[SGA]Marius wrote:ar trebuii la reclamatii nefondate sa se de a ban 3 zile asa poate stati cuminti ......

Pe langa ca in print NU apare toata conversatia , nici nu se vede cui i se adresa acel fraiere , ca ma gandesc ca pt el ai aplicat mute 15 minute , ca pentru alceva nu aveai ce , de unde pana unde amenintarea cu ban ?
Si pe joc si pe forum , ii zici ca poate ia ban .
Pentru ce ar trebui sa ieie ban ? Pentru limbaj ?
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !

-
[VIP]Andru
- [VIP]Andru
-
Profile
by [VIP]Andru » Mon Jun 11, 2018 10:07 pm
[ADM]Who wrote:[SGA]Marius wrote:ar trebuii la reclamatii nefondate sa se de a ban 3 zile asa poate stati cuminti ......

Pe langa ca in print NU apare toata conversatia , nici nu se vede cui i se adresa acel fraiere , ca ma gandesc ca pt el ai aplicat mute 15 minute , ca pentru alceva nu aveai ce , de unde pana unde amenintarea cu ban ?
Sa nu uiti ca si pe mine m-a amenintat ca iau ban pentru bug tais pe vremea cand era VIP Dalyor si vezi doamne, l-am batut oleaca cu bugu de pe [Dn]Moon, si te-o durut in cur.
)) Te-o interesat doar ca i-am dat jail 6h conform regulamentului
7.Amenintare cu comenzi pe care le au sau nu fara motiv:
- Prima abatere: Jail 6h
- A doua abatere: Suspend 7 zile;
- A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã.
el asta facuse, imi zisese ca iau ban pentru utilizare bug tais, pentru ca-l bateam.
Apoi mi-ai luat gradu' de staff, daca-ti amintesti.
)
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
-
Gazel
- Gazel
-
Profile
[VIP]Andru wrote:[ADM]Who wrote:[SGA]Marius wrote:ar trebuii la reclamatii nefondate sa se de a ban 3 zile asa poate stati cuminti ......

Sa nu uiti ca si pe mine m-a amenintat ca iau ban pentru bug tais pe vremea cand era VIP Dalyor si vezi doamne, l-am batut oleaca cu bugu de pe [Dn]Moon, si te-o durut in cur.
)) Te-o interesat doar ca i-am dat jail 6h conform regulamentului
7.Amenintare cu comenzi pe care le au sau nu fara motiv:
- Prima abatere: Jail 6h
- A doua abatere: Suspend 7 zile;
- A treia abatere: Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã.
el asta facuse, imi zisese ca iau ban pentru utilizare bug tais, pentru ca-l bateam.
Apoi mi-ai luat gradu' de staff, daca-ti amintesti.
)
sal andru
❤ J /\ P /\ N ❤
☯ 私は王様です. ☯
☯ ザ・リアルキング & エディ☯
❤ アニメ ❤
つ ◕_◕ ༽つ 東京 つ ◕_◕ ༽つ
デニス&エディキ キングス オブ・エンパイア
]
-
SamSunGs8
- SamSunGs8
-
Profile
[SGA]Marius wrote:Who

Cum adică pentru ce ..... adică intra pe 3,4 conturi și ma înjură și după tot el face reclamație ca de ce i-am dat mute ........ mulți sau învățat sa facă reclamație din orice și consider Eu ca la 3 reclamații nefondate 3 zile suspend așa cu siguranța nu mai face nimeni reclamație din nimic .... Mulțumesc !
https://imgur.com/a/2tnXoIU
https://imgur.com/a/1iFjhBO
https://imgur.com/a/16pFCSF
Bai Staff de pla, indiferent pe câte conturi intra, tu ești obligat sa aplici comenzile după cum sunt in regulament.
Si anume:
Prima abatere -Warn
A doua abatere -Mut 15 min.
Nu ai cum sa ii dai mut pentru ca te-a înjurat de pe alt cont.
Ca daca e asa, propun sa ti se baneze toate conturile astea 3 zile, cat ai suspend.
Nu mai fi doare-n pla, milogule care plangeai că iti da Andru cu bugu'. Reclamatia asta nu e "nefondata" la fel ca si celelalte care le ai. Dar deoarece suntem pe Metin2Steel de cauta sa te scoată basma curata.
-
[VIP]LL
- [VIP]LL
-
Profile
Cap patrat ce esti
Deja devii penibil , si stiu si dc
)
Hai sa iti explic cum sta treaba , imi dai mute pe LL pt "mi-as pixu fraiere " , asta e motiv de mute ? ok
imi dai mute pe Llme , ai avut un motiv de rahat sa dai mute pe LL am reactionat urat am primit mute perfect meritat recunosc !
Intru pe black , imi dai WARN perfect meritata si apoi ...
PENTRU CE MUTE ?!
2 la mana
Tu si oricare din staff cere playerilor sa se faca screen la toata bara de chat ? ok perfect de acord , daca nu , reclamatia nu este valabila .. Acum te intreb pe tine , unde e toata bara de chat ?
3 la mana
Vii si imi spui sa ma potolesc ca "imi da ala ban "
pai bine ma mariusica tu crezi ca mor caii cand vor cainii ma ? hai sa iti zic ca esti penibil reclamatia este perfect valabila
4 la mana
Staff inteligent ce esti , daca tot ai dat mute pe Black , nu se da 15 minute ci o ora " jigniri staff " cu toate ca nu ti-am adus nici o jignire dupa acel Warn meritat
5 la mana
UNDE ESTE RECLAMATIA NEFONDATA DE CARE TOT VORBESTI ?!