Numele tău de caracter: [Dn]Shu
► Nume vinovat : [SGA]Alex
► Motivul reclamaţiei: intră pe vip să faca comeeț cu mine intre servăre si dă mute 60 de ore si pe /n scrie ca 6 ore , am vazut ca nu i prima data cand e acuzat ca faci d astea de pe cont de vip , player doar ca să aibă activitate . io zic că dacă e de ban , să ia și el că e prea prost și nu cred că i prima reclamatie de genu' .
► Dovada :
https://m.imgur.com/a/EkqPzpd aici vine să facă comert de pe contul de vip .
https://m.imgur.com/a/uQHNQF1 si aici dovadă că dădu' 60 de ore când el scrise că am luat doar 6 ore.
[S(lu)GA]Alex
- [MOD]Lorena
Re: [S(lu)GA]Alex
I-am dat pm să-şi repare greşeala şi a spus că a reparat-o, acum să vedem ce zice şi WHO.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

păi a reparat o după o oră și io tot la 6 ore am ajuns , dacă o repara de la ultima oră de mute sin 60 ? iar trebuia sa dau 6 ore?
- [MOD]Lorena
Imi pare rău pentru această situaţie, dar dacă nu-i spuneam eu că a greşit după ce mi-ai dat tu pm rămâneai la 60h...
Şhu. wrote:păi a reparat o după o oră și io tot la 6 ore am ajuns , dacă o repara de la ultima oră de mute sin 60 ? iar trebuia sa dau 6 ore?

pai vezi? si i am zis pe metin ca a dat 60 si el dupa ce mi da 6 iar , "nu mi ai zis" , am si sss
- [MOD]Lorena
Dacă ai ss când i-ai spus asta şi el nu a reparat greşeala e urât din partea lui, văd că ai pus o imagine şi la secţiune "Imagini" dar tot nu s-a luat nici o măsură. Doar după ce i-am atras eu atenţia a luat măsuri, am să-i spun lui WHO să se uite,sper să nu se mai repete.
Şhu. wrote:pai vezi? si i am zis pe metin ca a dat 60 si el dupa ce mi da 6 iar , "nu mi ai zis" , am si sss

Cand mi-a a scris pe chat ca i-am dat 60h mute nu am vazut.. ma ocupam cu punerea dovezi pe forum asa cum ma rugat.. Nu incerca figuri deastea cu mine. Ti-am zis clar ca pun dovada pe forum imediat.
Ai primit 6h pana la urma deci T/C.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."