Imi vreau pana nu ma inereseaza

Aici se afla topicurile inchise !
[Dn]SarpeHoT

Re: Imi vreau pana nu ma inereseaza

Post by [Dn]SarpeHoT » Tue Nov 20, 2018 3:49 am

[SGM]Hades wrote:la ce ora va gasesc pe amd on? ca sa discutam putin
Eu sunt pe servar ON 24/24
Image
Image
Image

santal123

Post by santal123 » Tue Nov 20, 2018 6:24 am

Eram si eu acolo pe inv aluia ia cazut freza ca era agresiv si asta o luat o de jos, dupa ce o aflat ca i la el si a pus prietenii sa i faca oferte pe freza dupa ce o vazut ca nu accepta o zis sa i faca reclamatie pt furt ca el are antecedente si na cnv e prost sal creada fara dovezi

SamSunGs8

Post by SamSunGs8 » Tue Nov 20, 2018 10:38 am

[SGM]Hades wrote:la ce ora va gasesc pe amd on? ca sa discutam putin
Nu te erai ala care ziceai ca nu te mai bagi in rahaturi de genu ma?
Ce scrie regulamentul? Il cunosti? Am impresia ca nu. Daca un player injura pe server stiti sa sariti 20000 membri staff pe el sa-i dati warn/mut. Ca prostu asta se da pe liber si ii cad iteme il pupati toti in cur.

Ce scrie la modelul pentru reclamatie ? Ca dovada e obligatorie altfel T/C direct. Sunt eu prost si nu vad dovada sau chiar nu a puso?

Si pana la urma ce, daca ala a murit si era agresiv, ce vina are ProDeath ca e el prost? I-auzi ma, incepi si tu ca Lorena cu tampenii gen "Cine se bate la dragon primeste jail 6 ore" doar ca tu interzici indirect sa te mai bati cu cei "agresivi" etc.

Penal ma, penal. RESPECTATI DRACU REGULAMENTUL, DUPA ASTEPTATI SA IL RESPECTE PLAYERI.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Nov 20, 2018 10:42 am

TOPICUL ESTE INCHIS, toti cei care ati comentat si nu sunteti reclamant sau reclamat - warn
toti ce care au avut limbaj vulgar - warn + edit

NU mutati topicul la rezolvate pana nu raspunde who sau Hades
Multumesc!

Locked

Return to “Cazuri rezolvate”