Sfat !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
Zaharel

Sfat !

Post by Zaharel » Fri Jul 18, 2014 11:34 am

Salut ,

In legatura cu [Dn] in fata numelui unui player Donator Bancar ...
Nu sunt in totatilate de acord ( chiar daca usureaza foarte mult in a tine evidenta dintre Donator - neDonator ) .
Unui nume cu deja 10 - 12 ( 12 maxim ) caractere in nume + [Dn] ( 4 caractere ) nu ii se mai poate da PM prin comanda Shift + ENTER .

Propun ca aceasta evidenta sa fie tinuta prin alte metode , sau chiar si asa .. dar printr-un alt semn aditional ( * , # , @ , etc .. ) . Va fii + 1 caracter in nume si atunci cand deja este format din 12 se va sterge ultima cifra / litera .

Ps : Sa vrei sa faci o vanzare si sa nu poti primii nici un PM din cauza acestui lucru e foarte enervant .. atat celui care vinde cat si celui care se chinuie sa il gaseasca .

Exemplu :
Image

[Owner]Fifty

Re: Sfat !

Post by [Owner]Fifty » Fri Jul 18, 2014 2:03 pm

Sunt deacord cu tine in legatura cu PM-ul...
Dar uni playeri au deja cele 16 caractere in nume de ex Xxg0ogggggleXX...
Deci player-u cand vine la donatie are oportunitatea de asi schimba numele!
De ex inainte sa i se puna [Dn] la nume poate veni sa spuna 'vreau numele X cu [Dn]... asta pana i se pune acel [Dn]
Imi pare rau dar [Dn] ramane in program..
pentru ca eu personal m-am saturat de conturi sparte si injuraturi adresate mie ca nu ii pot ajuta sa recupereze itemele...

[VIP]SMOKE

Post by [VIP]SMOKE » Sat Jul 19, 2014 10:47 am

De acord cu Fifty .
A facut bine ca a pus [Dn] la nume

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Wed Aug 06, 2014 2:28 am

Ai dreptate, este destul de enervanta treaba cu PM-ul, insa este foarte bine ca putem deosebii donatorii de nedonatori . Prin urmare:
Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Thu Jan 29, 2015 2:44 am

Image
Image
→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Sat Feb 21, 2015 1:35 pm

[Owner]Fifty wrote:Imi pare rau dar [Dn] ramane in program..
Răspuns primit. T/C!

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”