Ă lităl idea.
Re: Ă lităl idea.
Dar.. nu prea cred ca o sa vrea Bogdan
). Trebuie sa mai investeasca niste bani, si fi sigura ca nu se uita pe aici. Oricum, bravo, e buna ideea.

De judecat mă poate judeca oricine , de cunoscut mă poate cunoaște doar cine vreau
- [VIP]Seba.
Pro!,i-am zis eu asta la Bogdan si a spus ca abea poate sa intretina serverul asta apai alalalt trebe sa caute staff si pe steel sunt staff care multi nu isi fac treaba ...

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Pro
stiu ca a mai avut un server la fel ca steel doar ca era mai mult pvm si erau si donatii doar ca nu erau bounsuri mai mari de 20 sau 25
itemele erau de +20 sau +29 parca metin2 iron se numea de acolo redirectiona playeri pe steel
Cine stie cunoaste
stiu ca a mai avut un server la fel ca steel doar ca era mai mult pvm si erau si donatii doar ca nu erau bounsuri mai mari de 20 sau 25
itemele erau de +20 sau +29 parca metin2 iron se numea de acolo redirectiona playeri pe steel
Cine stie cunoaste

Un mare PRO !
Bună idee Miha , n-ar fii rău ,oricum sunt multi care se vaită că nu pot dona si că vor si ei moduri .
Bine băi. :3
Bună idee Miha , n-ar fii rău ,oricum sunt multi care se vaită că nu pot dona si că vor si ei moduri .
Bine băi. :3

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
pro :3
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Pe server PVM sa fie urmatorul staff:Imperfecşăn wrote:
Ok , am observat în alte secţiuni că lumea se plânge că metinul nu mai este ce a fost odată : prea mulţi modaţi . Şi am venit cu o mică idee , nu cred că o să se schimbe ceva , da' totuşi .. încercarea moarte n-are , nu ? Am observat că pe unele metin sunt două servere : unul PVP , altul PVM . Cred că ar fi foarte bine dacă am avea şi noi aşa. Adică , pe cele PVP pot rămâne cei modaţi iar pe cel PVM playeri care nu vor să doneze , sau cărora pur şi simplu le place PVM'ul .
Aşa cred că am remedia 'problema' cu modaţii .![]()
Ok , e doar o idee , nu săriţi pe mine cu replici de genu' "ăh , de ce mai propui ? oricum nu o să schimbe nimic" ş.a.m.d. .
Ca să vă faceţi o idee cum ar arăta un server de genu' :
- PVP
- PVM
Descrierile , bineînţeles vor fi altfel , da' ca idee . . .
Am încercat să ascund cât mai mult numele serverului ca să nu zică cineva că fac reclamă sau nu ştiu ce.
[ADM]Miha

[S]TasTy
[GM]Liqurici
[SGM]xNoHope
[SGM]wyzo
[Lady]Pretty
[Lady]Lexii
Zic si eu ca o "ideie"

Ca prea va place "PVM"

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←