Evenimente noi !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
rares111

Evenimente noi !

Post by rares111 » Wed Mar 18, 2015 10:15 pm

In timp am dat un mare tur a multor servare de Metin2... Am vazut multe eventuri noi si foarte frumoase... dar nu se compara cu cele de pe Metin2 Steel :D . Asa ca, eu pesonal, m-am gandit la niste evenimente care ati putea sa le puneti in aplicare, bineinteles daca vreti asta :). Astept PRO / CONTRA !
1. Cuvantul Cheie: -E cel mai simplu eveniment la care m-am gandit. Cum sta treaba? Ei bine, un membru Staff trebuie sa scrie o combinatie de litere/cifre (ex: HGO2P906XD ) iar playeri sa o scrie pe striga (!HGO2P906XD), iar cel ce scrie primul si corect sa fie premiat ! Asta ar merge facut de vreo 2 ori pe zi, bineinteles daca sunt resurse :D .

2. Dute tare :)): Acest event consta intr-o intrecere cu mountul ! Se alege startul si finishul, iar participarea la event sa se anunte cu vreo 10 minute inainte, de exemplu : In 10 minute event Dute Tare ! Pentru participare aveti nevoie de : 100 limbi de broasca ! Cine ajunge primul la finish castiga !

3.Sesam deschidete! : Se va posta pe forum organizarea acestui event ca playeri sa se inscrie ! Vor fi selectati primi 30 de playeri si eventul va fi impartit in 6 runde (5 playeri = 1 runda) ! Va fi un cufar si niste mobi ! De la Mobi sa dropeze Cheie mica , Cheie Mijlocie si Cheie mare ! Playerul care va aduna cele 3 chei va deschide cufarul din care va primi un premiu !

C-am atat deocamdata ! Astept parerile voastre!
Sunt salahor pentru ce ador. Chiar de nu-i ușor - o să-mi iasă
Nu-i hocus pocus, e vorba de focus. Se vede din produs că-mi pasă. - Deliric

[VIP]Adinna

Re: Evenimente noi !

Post by [VIP]Adinna » Wed Mar 18, 2015 10:46 pm

Frumos, PRO!
Image

[VIP]Ulise

Post by [VIP]Ulise » Thu Mar 19, 2015 1:57 pm

Pro !
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

[Dn]KiIsSMe3e

Post by [Dn]KiIsSMe3e » Thu Mar 19, 2015 7:30 pm

PRO !

Geov

Post by Geov » Sat Mar 21, 2015 11:56 am

Pro - imi plac ideile, insa la al 2-lea event realizezi ce imbunzeala va fi la farmat limbi?Eu zic ca ar trebui mai multe iteme, cum ar fi 100 limbi/100 globuri/200 dinti/20 medalii/3 oase de peste. (Acestea sunt doar exemple)

rares111

Post by rares111 » Mon Mar 23, 2015 12:13 am

Ai dreptate Bell ! Ar fi mult mai bine !
Sunt salahor pentru ce ador. Chiar de nu-i ușor - o să-mi iasă
Nu-i hocus pocus, e vorba de focus. Se vede din produs că-mi pasă. - Deliric

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”