Propunere Event
Propunere Event
Salut,deci cum se procedeaza este simplu,in intervalul unor ore sa apara pe chat Exemplu: Cuvant Cheie:caiet.Dupa ce vad playeri sa intre repede pe forum la acest event si sa scire cuvantul cheie+numele caracterului.Primi 3 playeri sa fie premiati.
Sa mori pentru patrie,astea-s povesti
Tre' sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti
Prostii mor pentru ideile celor destepti
Si nu exista oameni 100% corecti.
Re: Propunere Event
MI SE PARE " FOARTE COMPLICAT "
) Te-ai gandit mult ?
CONTRA !!
CONTRA !!
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
- [VIP]Adinna
Mi se pare aiurea, poate unora le merge greu netul şi intră mai greu pe forum.. şi nu prea au şanse.
Nu văd rostul forumului atâta timp cât e event pe joc.. ce e pe forum sunt mai mult înscrieri.. şi cu un simplu caiet mi se pare absurd.
Mulţumim totuşi pentru sugestie!
Nu văd rostul forumului atâta timp cât e event pe joc.. ce e pe forum sunt mai mult înscrieri.. şi cu un simplu caiet mi se pare absurd.
Mulţumim totuşi pentru sugestie!

- [LADY]Bella
contra..
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Contra!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [VIP]Seba.
Daca tu te referi la: sa faca un membru staff pe forum un topic care sa se numeasca ''Cuvant cheie'' si un membru staff cand ii sare chefu' sa scrie pe global un cuvant gen: steel si trebuie playeri sa il scrie repede pe forum in topicu ala eu zic pro e o idee foarte buna!

Pro !
Pentru ca asa aflam si noi cine joaca mai mult si e atent !
Contra !
Pentru ca nu e drept fata de alti playeri, care nu joaca in acel timp ;;)
50% - 50%
Pentru ca asa aflam si noi cine joaca mai mult si e atent !
Contra !
Pentru ca nu e drept fata de alti playeri, care nu joaca in acel timp ;;)
50% - 50%

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
- [VIP]Sophieee
Mhm,nu e cine ştie ce,dar totuşi este o idee de event care nu a mai fost aplicată până acum,dar are şi părţi rele :
una dintre ele a fost pomenită mai sus
netu' ; poate că unora le merge nemaipomenit,dar altora .. şi nu ar fi corect.
se poate întâmpla ca forumul să nu meargă în timpul ăla,ce facem?
de ce pe forum , când se poate scrie pe joc?
nu prea are noimă,ce demonstrăm prin acest event..? ok,a zis Dany că aşa vedem ce player e mai atent,dar totuşi..
Eu zic că ar fi o idee bună,în ciuda tuturor acestor aspecte,dar ar trebui să fie puţin modelată,adică : premiile să nu fie uriaşe ( doar nu dăm costume rare/noi pentru un cuvânt ) , eventul să se desfăşoare pe joc ( pur şi simplu să nu mai intrăm pe forum să scriem , etc , ci să răspundem direct pe strigă ) , în funcţie de premii să se stabilească câţi câştigători şi de câte ori pe zi / săptămână se va face acest event ( de exemplu , să zicem că se va face acest event de 3 ori pe zi - nu se ştie când - normal că premiile nu vor consta în costume , ci poate o lumină +0 / papuci de flori / iteme de up , etc. )
Dacă se vor face aceste modificări,mai zic şi eu,pro.
Eu zic că ar fi o idee bună,în ciuda tuturor acestor aspecte,dar ar trebui să fie puţin modelată,adică : premiile să nu fie uriaşe ( doar nu dăm costume rare/noi pentru un cuvânt ) , eventul să se desfăşoare pe joc ( pur şi simplu să nu mai intrăm pe forum să scriem , etc , ci să răspundem direct pe strigă ) , în funcţie de premii să se stabilească câţi câştigători şi de câte ori pe zi / săptămână se va face acest event ( de exemplu , să zicem că se va face acest event de 3 ori pe zi - nu se ştie când - normal că premiile nu vor consta în costume , ci poate o lumină +0 / papuci de flori / iteme de up , etc. )
Dacă se vor face aceste modificări,mai zic şi eu,pro.
Passe, passe, passera, la dernière restera
Să fiu sincer sunt CONTRA pentru ca nu toti playerii au cont pe forum + aşa cum a spus Adinna poate unora le merge greu netul şi intră mai greu pe forum...Totuşi s-a facut un event asemanator in care un membru din STAFF amesteca un cuvant:menlecatnado(telecomanda) iar primul care raspundea cu telecomanda castiga.Diferenta intre eventul tau si acesta este ca in acest event cuvintele se amesteca si aici au toti playerii sanse de win.
-
[VIP]Ulise
Contra,ce event mai e şi ăsta

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]