dacă tu ai dovezi pentru tot ceea ce afirmi respectivi pot primi suspend !WaLLy wrote:
Ăăăă, am făcut propriul "test" cont de player normal, am dat mesaj la tot staff`ul on cu o întrebare referitoare la joc, NICIUNUL nu a binevoit să răspunde, dar in schimb vorbeau "preasfinţiile" lor în map2, puţin cam tristuţă faza, au ajuns in staff, dar ştiu doar 4 comenzi ei : block_chat, /dc şi /warp , /tra
A, da, mai era ceva playerii s`au lăsat din multe motive, vine X "zeul" full mod şi bate un player nemod de lvl 40poate, nu e frumos aşa, favoritisme(nu dezvolt) playerii simplii au şanse cam infime să câştige atâta timp cât vipuleţii "aleg" pe cine vor şi pe cine nu în concursul O&X.
TREZITI-VA !!!
- [LADY]Bella
Re: TREZITI-VA !!!
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Aici sunt total de acord cu Wally...Cand vad unii modati cu arme cu autonomia arcului (sper ca am scris corect) care dau izbitura pe playeri ce debea intra map1...Pur si simplu trebuie sa mori de 5 ori sa ajungi la cercul din centru?Nu zic - mai omor si eu nemodati mai slabi, insa pentru punct sau pentru ca dau in mine, dar cel putin eu nu il omor mereu...WaLLy wrote:
A, da, mai era ceva playerii s`au lăsat din multe motive, vine X "zeul" full mod şi bate un player nemod de lvl 40poate, nu e frumos aşa.
- [LADY]Bella
serverul este în MARE parte PVP iar dacă vei merge ch 2 sau 3 vei vedea că sunt playeri nemod care se bat, fac iteme ,stau afară din cerc .
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Vreti sa ajutati servarul !!!
Chemativa prieteni sa se joace METIN 2 STEEL !!!
Va plangeti ca avem un servar pustiu !!!
Si asta din vina noastra !!!
Avem mod si nu gandim ce facem , omoram fara sa gandim !!!
Apoi postam pe forum, chestii de care noi suntem de vina !!!
Credeti ca e servar pentru bani, va obliga cineva sa donati ?
Nu mai stati sa va plangeti, si ajutati servarul !!!
Si nu mai ziceti de "x" & "y" , pentru ca toti omoram pe cei cu nemod !!!
Eu ma joc pentru ca am prieteni, daca nu as fi avut, nu as mai juca !!!
Chemativa prieteni sa se joace METIN 2 STEEL !!!
Va plangeti ca avem un servar pustiu !!!
Si asta din vina noastra !!!
Avem mod si nu gandim ce facem , omoram fara sa gandim !!!
Apoi postam pe forum, chestii de care noi suntem de vina !!!
Credeti ca e servar pentru bani, va obliga cineva sa donati ?
Nu mai stati sa va plangeti, si ajutati servarul !!!
Si nu mai ziceti de "x" & "y" , pentru ca toti omoram pe cei cu nemod !!!
Eu ma joc pentru ca am prieteni, daca nu as fi avut, nu as mai juca !!!

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Nu am stat să fac printuri, nu am ştiut că vor primii suspend.
Geov, da ai scris corect autonomia arcului, la fel şi eu omor doar ce dă in mine în rest las în pace şi chiar "Ajut" cu răspunsuri la întrebările lor.
Dani, tu lasă`ne ticule că ne`ai exasperat cu tâmpeniile tale, îmi sângerează ochii când te văđ cum scrii.
Ideea mea a fost oprirea channel`ului III să rămână doar 2 channel`s, I pt modaţi, iar al II-lea mai mult pe nemodaţi.
Geov, da ai scris corect autonomia arcului, la fel şi eu omor doar ce dă in mine în rest las în pace şi chiar "Ajut" cu răspunsuri la întrebările lor.
Dani, tu lasă`ne ticule că ne`ai exasperat cu tâmpeniile tale, îmi sângerează ochii când te văđ cum scrii.
Ideea mea a fost oprirea channel`ului III să rămână doar 2 channel`s, I pt modaţi, iar al II-lea mai mult pe nemodaţi.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Coach... daca ai stii cati nemod sunt ar fi de ajuns doar o singura mapa =]]
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
UpBaBY wrote:Coach... daca ai stii cati nemod sunt ar fi de ajuns doar o singura mapa =]]
Aşa puţini au mai rămas?
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Au ramas.... dar putini rau de tot. Inainte cand intram cu ninja de lvl 33 cu seturi si in ch3 erau aproximativ 20-25 de playeri si in ch2 cam la fel..negoturi cu itm nemod... cand 4 lucifere dadeai pe mod 40 =]] Off ce vremuri (CLIENT V3). Cand se faceau itm 20 20 20 20 4k :X Super. Acum... de ce sa mai faci seturi si itm bune cand vine unu cu mod si iti da 1kk pe risipa. Asta e .. s-au inmultit modatii iar nemodatii au inceput sa se lase vazand ca nu mai sanse... eu daca nu as fii cel mai bun player nemod si nu as avea atatia prieteni.. nu ar mai avea rost sa joc 
A dracu modestie
)))) "cel mai bun player nemod" =)) :*
Asta e ADEVARUL