[100% rezistenta PC]
Re: [100% rezistenta PC]
A luat BAN pentru inactivitate.... Sa zis si cu Eventele PvP pe Steel...
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
- [VIP]Sophieee
S-a dus cu eventele PvP ?UpBaBY wrote:A luat BAN pentru inactivitate.... Sa zis si cu Eventele PvP pe Steel...
Nu doar asta , să nu uităm de ordine , cine mai dă jail permanent la toţi * tupeiştii * ?
Cine mai verifică treaba staffului ? Dani ?
Cine mai aprobă eventele ? Dani ?
Cine se mai implică atât de mult ? .. Dani ?
Acum să fim serioşi , majoritatea eventelor făcute erau cu acordul lui Yako , unele idei au fost chiar foarte bune [ eventele PvP , eventul acela de pe global cu amestecarea literelor şi multe altele ] . Toţi îi ştim * de frică * lui Yako , în rest ... Cel puţin aşa consider eu . Mnah , ce să şi faci..
Passe, passe, passera, la dernière restera
CORECT.... ACUM STAFFUL DIN PREZENT NU E IN STARE SA FACA UN OX CALUMEA.. 2 EVENTE PE ZI SI IN REST... SI FIFTY SI DISAYER NE TOT ZIC EI CA FACEM , CA DREGEM DAR DE 5 LUNI NU SE INTAMPLA NIMIC.. ACUM AU RAMAS AIA CARE FAC CE VOR , PRIETENI CU STAFF-UL, SI NU PATESC NIMIC.. MA AMUZAM CAND DADEA YAKO JAILL LA 3 CONTURI PE MINUT

"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
- [LADY]Bella
Se va specifica în regulamentul eventului dacă o să aveţi sau nu voie să participaţi cu asemenea armuri/arme !UpBaBY wrote:Am dar duel acum 10 minute cu un sura "nemod". Dadeam 300 pe risipire... el o tinea pe a lui ca e "nemod". Dupa duel imi arata itm si pe armura avea pietre care intra pe arma [REZ PC.. si inca ceva] + pe arma {50% rezPC} = 100% rez PC. Armura aceea fiind mod spart si avand pietre care intra numai pe arma , la un event PvP organizat de Staff armura aceea se considera nemod , cu toate ca e facuta de Disayer ?
T/C
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]