Grad pe forum .

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Miha ✌

Grad pe forum .

Post by Miha ✌ » Wed May 27, 2015 12:26 pm

Mno,eu cred că ar fi foarte ok dacă s-ar acorda graduri pe forum,deoarece multă lume a pomenit de asta în foarte multe topicuri. Dar nu graduri gen [Lady] / [GM] , să putem să ştergem topicuri ş.a.m.d. . No,graduri,cum s-ar zice,de aspect.

Şi ca să vă dau câteva exemple :

:arrow: [HELPER] - un player ce ajută *normal :lol:* playerii cu diferite chestii şi nelămuriri / care face topicuri prin care să uşureze munca acestora ( cum a făcut şi Alina *xPretty* topicurile cu seturile ş.a.m.d. ; propun ca acest player să lucreze cel mai mult în secţiunile *Probleme şi Întrebări* şi *Sugestii şi Sfaturi* , dar se poate şi la *Raportare bug* , dacă cunoaşte îndeajuns bugurile de până acum şi poate să răspundă concret la câteva întrebări ;

:arrow: [DESIGN] - odată cu secţiunea de design se poate adăuga şi acest grad , ce va fi acordat celor ce au cea mai mare activitate în acea secţiune,bineînţeles ;

:arrow: [EVENT] / [ORGANIZATOR] , ceva gen - va fi ales un player ce are cele mai bune idei de evente,nu cele mai multe,şi care va ajuta stafful când acesta este *în pană de idei* ;

:arrow: aici nu prea ştiu ce grad să se pună , dar respectivul player va fi ales în funcţie de cât de activ este la secţiunea *Raportări player*

:arrow: idem ca mai sus,dar acest player va fi ales pt. cât de activ este în secţiunea *Discuţii libere*,făcând cât mai multe jocuri amuzante,dar şi de cultură generală,depinde ;

:!: Cele două secţiuni *Cerere Unban* şi *Raportări staff* rămân la mâna lui Disayer şi a staffului,bineînţeles,iar *Comerţ iteme* pt. toată lumea,nefiind necesar vreun grad pe acolo,cel puţin aşa consider eu.

Cererile se pot face într-o secţiune specială,cum ar fi *Cerere grad pe forum*,în care oricine să poată posta după un model precum :

[HELPER]

Nume forum :
De ce doreşti acest grad :
Cu ce am ajutat :

[DESIGN]

Nume forum :
Creaţii :
Activitate în secţiunea de design (se pot pune poze/linkuri de la topicuri) :

[EVENT] / [ORGANIZATOR]

Nume forum :
Evente făcute :

pt. Raportări player :

Nume forum :
Număr reclamaţii făcute :
Dovadă :

pt. Discuţii libere :

Nume forum :
Jocuri concepute :

Am pus,după cum cred că aţi observat(dacă nu,e grav),la fiecare model de cerere *Nume forum*,deoarece se poate cere şi pe alt cont,sau pt. un/o prieten/ă un grad(în caz că nu îi merge forumul ş.a.m.d.) .

Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

[GM]Lexx

Re: Grad pe forum .

Post by [GM]Lexx » Wed May 27, 2015 6:14 pm

PRO!
Daca nu propuneai tu, aveam eu de gand sa propun asa ceva.
Idee foarte buna!
:arrow: Merit si eu [Helper] :?:
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Seba.

Post by [VIP]Seba. » Wed May 27, 2015 6:26 pm

Pro! si pe joc ar fi fain un player care e foarte activ il alege fifty cum ar fi Alina sau Miha sa le dea help pe joc cu cateva comenzi
Image
Image
Image

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Wed May 27, 2015 7:26 pm

UbisoftXD wrote:PRO!
Daca nu propuneai tu, aveam eu de gand sa propun asa ceva.
Idee foarte buna!
:arrow: Merit si eu [Helper] :?:
Depinde. :lol:
[VIP]Seba. wrote: Pro! si pe joc ar fi fain un player care e foarte activ il alege fifty cum ar fi Alina sau Miha sa le dea help pe joc cu cateva comenzi
1.Nu cred că ar fi bine să dea pe joc acest grad,deoarece playerii pot fi fraieriţi foarte uşor.
2.La cât de mult mă *simpatizează* Disayer pe mine...
Image

[LADY]Bella

Post by [LADY]Bella » Thu May 28, 2015 2:22 am

ăm e foarte ok faza cu [DESING] şi a mai fost propusă ! la următoarea şedinţă voi aduce acest lucru în discuţie !
Helper nu prea îşi are rostul pe forum :? poate pe joc . .
iar restul . . CONTRA
Image - Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare .
[preluat de la Mădă Şmk ]

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Thu May 28, 2015 5:38 am

[LADY]Bella wrote:ăm e foarte ok faza cu [DESING] şi a mai fost propusă ! la următoarea şedinţă voi aduce acest lucru în discuţie !
iar restul . . CONTRA
Dar vipii si cei cu mod, ce dumnezeu sunt ? la ce sunt pusi ?

PRO, dar mai bine ar fi sa se bage pe forum un system de post-uri, la un anumit numar, exemplu 100 de post-uri sa primesti automat un anumit grad, la 200 alt grad.. s.a.m.d.

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Thu May 28, 2015 1:08 pm

[LADY]Bella wrote:ăm e foarte ok faza cu [DESIGN] şi a mai fost propusă ! la următoarea şedinţă voi aduce acest lucru în discuţie !
iar restul . . CONTRA
Helper nu îşi are rostul pe forum ? Why not ? Poate unii playeri caută mai multe informaţii pe forum şi nu are cine să îi ajute,ok,avem staff să facă asta,dar astfel se poate uşura şi treaba voastră.

La restul...e părerea ta,dar ţin să-ţi aduc şi argumente că nah,poate îţi schimbi părerea :

- cel cu eventul -> la fel,uşurează treaba membrilor staff,nefiind însă necesar să alegeţi chiar TOATE eventele propuse,dar e inevitabil să nu vă placă nici măcar unul.. + că îmi amintesc că ,atunci când era Yako în staff,cică se premiau ideile pt. evente,dar nah,practic am fost luaţi de fraieri şi am făcut evente *degeaba*,măcar UN GRAD,fără nicio comandă sau ceva, să ne fie acordat în semn de mulţumire,nu neapărat un premiu. ;) Dar mno,nu ne gândim şi la astea.

- cel cu raportări player -> ai fost şi tu în situaţia în care ai făcut *n* reclamaţii pe forum,dorind să avansezi,dar gândeşte-te că şi alţi playeri doresc să avanseze,poate nu doar pe joc,poate,cine ştie,vor măcar să le fie apreciată munca pe forum,aşa că ăsta ar fi un grad în semn de mulţumire. Nu pot primi nici măcar atât ?

- cel cu discuţii libere -> idem ca mai sus. Vrem şi noi să ne fie apreciată munca.

Îţi respect părerea,dar am avut câteva lucruri de obiectat. ;)
Image

xPretty

Post by xPretty » Thu May 28, 2015 6:42 pm

Pro - Design
Contra - celelate
La cât de *populat* e forumul ...
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Thu May 28, 2015 8:03 pm

xPretty wrote:Pro - Design
Contra - celelate
Ai argumente mai sus + că ştiu că le vrei şi tu,deci nu văd de ce te prefaci atât. :lol:
Image

xPretty

Post by xPretty » Thu May 28, 2015 8:06 pm

Miha ✌ wrote:
xPretty wrote:Pro - Design
Contra - celelate
Ai argumente mai sus + că ştiu că le vrei şi tu,deci nu văd de ce te prefaci atât. :lol:
Nu , nu mă face un grad pe forum și nu-l vreau. Dacă-l voiam spuneam PRO , sau știu și eu. Întâi să fie steel-ul cum era înainte și apoi să ne facem planuri .
Și nu , nu mă prefac, unii merită mai multe grade , unii după ce primesc gradul pot să înceteze să lucreze . Dacă Bogdan/Alexandra își dorea un forum atât de complex , îl aveau.
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”