Lista neagră
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
ღ Propun această listă pentru mici Hristoşei care se plâng că au luat 15m mute fără avertisment ;]
ღ Să fie pusă la secţiunea Informatii Server
ღ Cei care sunt pe această listă să primească mute fără avertisment ;]
ღ Această listă să fie deschisă doar celor din STAFF → unde să scriu toţi cei avertizaţi pe zi, ca să nu se dea 2 avertismente şi să meargă totul conform regulamentului, dar să fie vizibilă pentru toată comunitatea M2S™
Lista albă
ღ Propun această listă pentru mici îngeraşi care au un vocabular civilizat şi un număr considerabil de minute jucate ◤+ 100.000.◢
ღ Să fie pusă la secţiunea Informatii Server
ღ Cei care sunt pe această listă să primească un cadou din partea unui membru din STAFF•ิ.• ◤iteme nemod◢
ღ Această listă să fie deschisă doar celor din STAFF → unde să scriu toţi cei care ajută servărul şi au un vocabular civilizat, ca să meargă totul conform regulamentului, dar să fie vizibilă pentru toată comunitatea M2S™
☆ Sper să avem un servăr civilizat ☠
Aştept comentarii drăguţe + Pro / Contra !
Lista neagră ◄► Lista albă
Lista neagră ◄► Lista albă

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Re: Lista neagră ◄► Lista albă
PRO !
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']
Referitor la lista *neagră*
viewtopic.php?f=8&t=9497 ai acolo şi răspunsul Adinei .
Iar legat de cea *albă* cred că ar fi ok să se procedeze la fel ( adică să ştie doar stafful ) .
Iar legat de cea *albă* cred că ar fi ok să se procedeze la fel ( adică să ştie doar stafful ) .

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
- [VIP]Adinna
O să discut cu Disayer despre cea '' albă '' .
Despre lista neagră ai acolo răspunsul , la topicul Mihaelei .
T/C!
Despre lista neagră ai acolo răspunsul , la topicul Mihaelei .
T/C!