Au scazut playerii !
Re: Au scazut playerii !
Se vede ca esti blonda pussyicel , tu stai cu romana ta poti sa te speli cu ea pe cap , eu m-am referit fara moduri 115 , da gandirea ta de blonda' ce sa-i faci boss , eu 0 metin ? Va dau lectii la metin cand vreti voi , auzi Potarnicheo , mai bine du-te si joaca-te cu o papusa si lasa metinu , ramai la basmele tale de printesa ....scuze am uitat esti REGINA ..CASTELULUI TAU , a da stai palatu se numeste "PALATU CURVELOR" Si...tu esti Regina , deci GG BFT . WP . App Daca vrei sa vb 0765545955 , ma suni si contiuam daca te tine , daca nu asta e , pa pussycel :* .

Îmi place descrierea ta. La ce descriere *jmenă* ţi-ai făcut, se vede că eşti 0 în tot.oSurv1vaL wrote:Se vede ca esti blonda pussyicel , tu stai cu romana ta poti sa te speli cu ea pe cap , eu m-am referit fara moduri 115 , da gandirea ta de blonda' ce sa-i faci boss , eu 0 metin ? Va dau lectii la metin cand vreti voi , auzi Potarnicheo , mai bine du-te si joaca-te cu o papusa si lasa metinu , ramai la basmele tale de printesa ....scuze am uitat esti REGINA ..CASTELULUI TAU , a da stai palatu se numeste "PALATU CURVELOR" Si...tu esti Regina , deci GG BFT . WP .
Te-ai referit fără moduri 115, păcat că ai scris la ce nu te-ai referit.
♥#Când îţi auzeam glasul intram în delir
Acum tu eşti singura ce mă face să respir.#♥[Antidot]
Sti ca nu imi pasa nu ? Nu am avut nimic cu tine , nu am nimic cu nimeni , dar daca tu esti tare in ... ce sa-ti fac ? In fine , sunt metine mult mai faine ;-? , in fine Daca ar fii scoase modurile ...asta nu e metin ce jucati ma , steel nu e metin , e O TELEONVELA .

Ţi se pare că eu am ceva cu tine?oSurv1vaL wrote:Sti ca nu imi pasa nu ? Nu am avut nimic cu tine , nu am nimic cu nimeni , dar daca tu esti tare in ... ce sa-ti fac ? In fine , sunt metine mult mai faine ;-? , in fine Daca ar fii scoase modurile ...asta nu e metin ce jucati ma , steel nu e metin , e O TELEONVELA .
Ca poate mai e o sansa , dar nu cred ...ca ma plictisesc uneori , dar nu asta conteaza sa stii ca ma duc pe " METINELE" mai "FAINE" si pleyeri de pe steel tot acolo sunt :-s . De ce " PREA MULTI MODATI " sau "DEGEABA DAU 0 DMG" Si sa sti ca acolo nu sunt moduri , sunt bonusuri obisnuite .

Cum zici tu.oSurv1vaL wrote:Ca poate mai e o sansa , dar nu cred ...ca ma plictisesc uneori , dar nu asta conteaza sa stii ca ma duc pe " METINELE" mai "FAINE" si pleyeri de pe steel tot acolo sunt :-s . De ce " PREA MULTI MODATI " sau "DEGEABA DAU 0 DMG" Si sa sti ca acolo nu sunt moduri , sunt bonusuri obisnuite .
Nu te lasa parinti la scoala?Lora wrote:sper ca fază asta , ca nu mai sunt pleieri...nu mai sunt nici donați să nu îl indemne pe [Owner]Fifty să închidă servărul....ar fi cam aiurea pentru modati....Zic eu..nush ce spuneți voi.
Tu mă inţelegi,m-ai inţeles de la inceput,
Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]
-ms afinna

Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]
-ms afinna
De ce s-o lase? E mai fain pe câmp.Miki wrote:Nu te lasa parinti la scoala?Lora wrote:sper ca fază asta , ca nu mai sunt pleieri...nu mai sunt nici donați să nu îl indemne pe [Owner]Fifty să închidă servărul....ar fi cam aiurea pentru modati....Zic eu..nush ce spuneți voi.
![]()
![]()
-
[MOD]Mistic
Foarte neinteresant, voi credeti ca mai pasa cuiva de server. Nu modurile sunt de vina. Staff-ul, si regulamentul vietii, in care daca faci 3 linii "_|_" primesti mute 15, si ca au fost bagati in staff copii de 15 ani. Care au o aroganta mai mare decat trebuie, si care se cred mari dumnezei virtuali .
-
[VIP]Ulise
Aşa a ajuns Steel-u fraților o grămadă de lume s-au lăsat de el şi eu m-am lăsat,oricum am zis cu un prieten de-al meu că metinu asta se duce de chelea p**i, playeri nu prea mai sunt mai bine să ne apucăm de alt metin ca de ex. RO măcar ăla nu o să se închidă niciodată şi în + f***m nişte bani aiurea şi îmi pare rău că am băgat 640 de lei în el
)) asta este situația lăsați-vă că nu o să mai ducă mult. B A F T Ă !

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]