Au scazut playerii !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
oSurv1vaL

Re: Au scazut playerii !

Post by oSurv1vaL » Sat Jul 04, 2015 12:08 am

Se vede ca esti blonda pussyicel , tu stai cu romana ta poti sa te speli cu ea pe cap , eu m-am referit fara moduri 115 , da gandirea ta de blonda' ce sa-i faci boss , eu 0 metin ? Va dau lectii la metin cand vreti voi , auzi Potarnicheo , mai bine du-te si joaca-te cu o papusa si lasa metinu , ramai la basmele tale de printesa ....scuze am uitat esti REGINA ..CASTELULUI TAU , a da stai palatu se numeste "PALATU CURVELOR" Si...tu esti Regina , deci GG BFT . WP . App Daca vrei sa vb 0765545955 , ma suni si contiuam daca te tine , daca nu asta e , pa pussycel :* .
Image

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 12:13 am

oSurv1vaL wrote:Se vede ca esti blonda pussyicel , tu stai cu romana ta poti sa te speli cu ea pe cap , eu m-am referit fara moduri 115 , da gandirea ta de blonda' ce sa-i faci boss , eu 0 metin ? Va dau lectii la metin cand vreti voi , auzi Potarnicheo , mai bine du-te si joaca-te cu o papusa si lasa metinu , ramai la basmele tale de printesa ....scuze am uitat esti REGINA ..CASTELULUI TAU , a da stai palatu se numeste "PALATU CURVELOR" Si...tu esti Regina , deci GG BFT . WP .
Îmi place descrierea ta. La ce descriere *jmenă* ţi-ai făcut, se vede că eşti 0 în tot. :lol:
Te-ai referit fără moduri 115, păcat că ai scris la ce nu te-ai referit. ;) :lol: :lol:
♥#Când îţi auzeam glasul intram în delir
Acum tu eşti singura ce mă face să respir.#♥
[Antidot]

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Sat Jul 04, 2015 12:16 am

Sti ca nu imi pasa nu ? Nu am avut nimic cu tine , nu am nimic cu nimeni , dar daca tu esti tare in ... ce sa-ti fac ? In fine , sunt metine mult mai faine ;-? , in fine Daca ar fii scoase modurile ...asta nu e metin ce jucati ma , steel nu e metin , e O TELEONVELA .
Image

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 12:19 am

oSurv1vaL wrote:Sti ca nu imi pasa nu ? Nu am avut nimic cu tine , nu am nimic cu nimeni , dar daca tu esti tare in ... ce sa-ti fac ? In fine , sunt metine mult mai faine ;-? , in fine Daca ar fii scoase modurile ...asta nu e metin ce jucati ma , steel nu e metin , e O TELEONVELA .
Ţi se pare că eu am ceva cu tine? :lol: Dacă sunt metine mult mai faine decât ăsta, atunci, ce mai cauţi pe forum? Du-te pe *METINELE TALE* , mai *FAINE*. :D
[Antidot]

oSurv1vaL

Post by oSurv1vaL » Sat Jul 04, 2015 12:21 am

Ca poate mai e o sansa , dar nu cred ...ca ma plictisesc uneori , dar nu asta conteaza sa stii ca ma duc pe " METINELE" mai "FAINE" si pleyeri de pe steel tot acolo sunt :-s . De ce " PREA MULTI MODATI " sau "DEGEABA DAU 0 DMG" Si sa sti ca acolo nu sunt moduri , sunt bonusuri obisnuite .
Image

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 12:24 am

oSurv1vaL wrote:Ca poate mai e o sansa , dar nu cred ...ca ma plictisesc uneori , dar nu asta conteaza sa stii ca ma duc pe " METINELE" mai "FAINE" si pleyeri de pe steel tot acolo sunt :-s . De ce " PREA MULTI MODATI " sau "DEGEABA DAU 0 DMG" Si sa sti ca acolo nu sunt moduri , sunt bonusuri obisnuite .
Cum zici tu. :roll: Baftă. :D :lol:
[Antidot]

Miki

Post by Miki » Sat Jul 04, 2015 12:43 am

Lora wrote:sper ca fază asta , ca nu mai sunt pleieri...nu mai sunt nici donați să nu îl indemne pe [Owner]Fifty să închidă servărul....ar fi cam aiurea pentru modati...:|.Zic eu..nush ce spuneți voi.
Nu te lasa parinti la scoala? :lol: :lol: :lol:
Tu mă inţelegi,m-ai inţeles de la inceput,
Ai fost mereu lumina mea,de multe ori tot ce am avut.[Samurai]

Image-ms afinna
Image

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 12:46 am

Miki wrote:
Lora wrote:sper ca fază asta , ca nu mai sunt pleieri...nu mai sunt nici donați să nu îl indemne pe [Owner]Fifty să închidă servărul....ar fi cam aiurea pentru modati...:|.Zic eu..nush ce spuneți voi.
Nu te lasa parinti la scoala? :lol: :lol: :lol:
De ce s-o lase? E mai fain pe câmp. :cry:
[Antidot]

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Sat Jul 04, 2015 3:41 am

Foarte neinteresant, voi credeti ca mai pasa cuiva de server. Nu modurile sunt de vina. Staff-ul, si regulamentul vietii, in care daca faci 3 linii "_|_" primesti mute 15, si ca au fost bagati in staff copii de 15 ani. Care au o aroganta mai mare decat trebuie, si care se cred mari dumnezei virtuali .

[VIP]Ulise

Post by [VIP]Ulise » Sat Jul 04, 2015 11:53 am

Aşa a ajuns Steel-u fraților o grămadă de lume s-au lăsat de el şi eu m-am lăsat,oricum am zis cu un prieten de-al meu că metinu asta se duce de chelea p**i, playeri nu prea mai sunt mai bine să ne apucăm de alt metin ca de ex. RO măcar ăla nu o să se închidă niciodată şi în + f***m nişte bani aiurea şi îmi pare rău că am băgat 640 de lei în el :))) asta este situația lăsați-vă că nu o să mai ducă mult. B A F T Ă !
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”