Problema metin windows 8
-
ShadoWWWWWE
Problema metin windows 8
Am un prieten care are windows 8.1 si se joaca acest metin , daca baga compatibilitate pe windows 8 nu se deschide deloc , daca baga pe altele se deschide dar cand sa scrie user si parola nu-l lasa sa scrie sper sa stie cineva rezolvarea o mai jucat acest metin pe alt windows.
Sunt perfect in a fi imperfect.
- [LADY]Bella
Re: Problema metin windows 8
lasă-mi te rog un id u de skype sau ceva unde pot lua legătura mai repede , poate reuşesc să îmi dau seama de problemă cu team viewer
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
-
ShadoWWWWWE
S-a rezolvat problema , sau cel putin s-a lasat pagubas playerul in cauza.. Se poate da t/c Mersi oricum bella pentru raspuns si pentru ca te-ai implicat
!
Sunt perfect in a fi imperfect.
- [VIP]Adinna
T/C!ShadoWWWWWE wrote:S-a rezolvat problema , sau cel putin s-a lasat pagubas playerul in cauza.. Se poate da t/c Mersi oricum bella pentru raspuns si pentru ca te-ai implicat!

- [LADY]Bella
ăum dacă s-a lăsat păgubaş , să îmi dea add pe skype : patricia.marus1ShadoWWWWWE wrote:S-a rezolvat problema , sau cel putin s-a lasat pagubas playerul in cauza.. Se poate da t/c
Plăcerea e de partea meaMersi oricum bella pentru raspuns si pentru ca te-ai implicat!
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]