Sau lasa-te de "sportul" asta .TwisTLeMoN07 wrote:Ai putea încerca să le faci în Photoshop şi să laşi paint-ul pentru alţi designeri de pe aici . Mie personal îmi sângerează ochii , avatare şi semnături făcute în 5 minute în paint , las-o dracu')) . Pune mâna şi uită-te la vreo 100 de tutoriale şi apoi mai postează pe aici .
[Portofoliu]-Adinnuţ ;3 . .
-
[MOD]Mistic
Re: [Portofoliu]-Adinnuţ ;3 . .
-
TwisTLeMoN07
Uşor mă pokemonule că la ce dizainăr bun eşti şi tu sunteţi la acelaşi nivel de paint . Gura mică şi tutoriale[VIP]Răzv wrote:The second[MISS]Adinna wrote:te ţuc[SGA]Geo wrote:Mie unu imi plac *inimi*![]()
Iar pentru Mihaaa . . .sau
![]()
Şi nu te mai subestima ,pentru că nu s-a născut nimeni învăţat . Problema ta e că nu vrei ajutor ,îţi place să bibileşti singură la o imagine .Oricum ştii că eu îţi apreciez efortu'. Continuă cu ps .
-
[MOD]Mistic
D-aia am lucrat ca graphic designer la F64, si tu ai ramas pe un amarat de forumTwisTLeMoN07 wrote:Uşor mă pokemonule că la ce dizainăr bun eşti şi tu sunteţi la acelaşi nivel de paint . Gura mică şi tutoriale
-
TwisTLeMoN07
Nu am rămas nicăieri[VIP]Mistic wrote:D-aia am lucrat ca graphic designer la F64, si tu ai ramas pe un amarat de forumTwisTLeMoN07 wrote:Uşor mă pokemonule că la ce dizainăr bun eşti şi tu sunteţi la acelaşi nivel de paint . Gura mică şi tutoriale.
- [VIP]Adinna
New:
Pentru viţi:
Pentru George [qTooHard]:
. . că tot ai zis că vrei ceva cu natură .
Pentru viţi:

Pentru George [qTooHard]:
- [VIP]Andru
Mulţumesc mult viţiiiii ♥ ♥[MISS]Adinna wrote:New:
Pentru viţi:
Pentru George [qTooHard]:![]()
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
frmse, io dc n-apar aici?
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
nu meriţiMădă şmk wrote:frmse, io dc n-apar aici?
sau