Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
-
[VIP]Geo
-
- [VIP]Geo
-
Profile
-
ღ unKnow-Person ღ
- ღ unKnow-Person ღ
-
Profile
by ღ unKnow-Person ღ » Sat Sep 05, 2015 1:05 pm
[SGA]Geo wrote:ღ unKnow-Person ღ wrote:[SGA]Geo wrote:Profu' meu de mate ne lua la boxat daca nu stiam ceva, impingea de banci in stanga si in dreapta ca sa ajunga la noi, de parca n-ar fi avut loc pe langa ele. O sa-mi fie dor
Ce frum , noi am depus fişă cu * Încep cu anul 2015 - 2016 , promitem că dacă încălcăm regulamentul la ora respectivă , să ni se pună nota 1 în catalog * , mă şi doare pe mine de 1 , am avut la fizică şi tot am scos media .

De parca numai tu
Aaa , deci şi tu ai luat , cum l-ai luat mă mamă tu ?
Te-o apucat cântatul la ăia-n oră ?
Eu l-am luat la ora de fizică , aveam scris pe unghii forumulele * marker-ul de unghii pentru desene şi alte porcării * şi mă tot uitam pe unghii şi aia m-a văzut şi-a venit la mine şi-a spus să predau lucrarea şi că-n momentu' de faţă am 1 în catalog . 
-
[VIP]Geo
-
- [VIP]Geo
-
Profile
Eu l-am luat că i-am zis ceva de dulce profei de istorie
-
[VIP]Adinna
-
- [VIP]Adinna
-
Profile
by [VIP]Adinna » Sat Sep 05, 2015 2:50 pm
voi ca voi, da' nu aţi luat 2 pentru că terminaserăţi problema şi fix cu 2-3 minute înainte să se sune, a intrat colega de bancă pe facebook de pe un calculator.. [ incidentul a fost în laboratoru' de info], şi voi să primiţi 2.
-
[VIP]Geo
-
- [VIP]Geo
-
Profile
[MISS]Adinna wrote:voi ca voi, da' nu aţi luat 2 pentru că terminaserăţi problema şi fix cu 2-3 minute înainte să se sune, a intrat colega de bancă pe facebook de pe un calculator.. [ incidentul a fost în laboratoru' de info], şi voi să primiţi 2.
It happens
-
ღ unKnow-Person ღ
- ღ unKnow-Person ღ
-
Profile
by ღ unKnow-Person ღ » Sat Sep 05, 2015 4:28 pm
[MISS]Adinna wrote:voi ca voi, da' nu aţi luat 2 pentru că terminaserăţi problema şi fix cu 2-3 minute înainte să se sune, a intrat colega de bancă pe facebook de pe un calculator.. [ incidentul a fost în laboratoru' de info], şi voi să primiţi 2.
Stai calmă , c-am luat şi 2 la istorie , e ziua cu testu' şi eu nu scriam nimic şi mi-a spus să aleg ori scriu , ori aleg nota şi-am ales nota P.S : Nu ştiam c-o să fie 2 .

-
Costi
-
- Costi
-
Profile
-
ღ unKnow-Person ღ
- ღ unKnow-Person ღ
-
Profile
by ღ unKnow-Person ღ » Sat Sep 05, 2015 4:36 pm
Costi wrote:ღ unKnow-Person ღ wrote:[MISS]Adinna wrote:voi ca voi, da' nu aţi luat 2 pentru că terminaserăţi problema şi fix cu 2-3 minute înainte să se sune, a intrat colega de bancă pe facebook de pe un calculator.. [ incidentul a fost în laboratoru' de info], şi voi să primiţi 2.
Stai calmă , c-am luat şi 2 la istorie , e ziua cu testu' şi eu nu scriam nimic şi mi-a spus să aleg ori scriu , ori aleg nota şi-am ales nota P.S : Nu ştiam c-o să fie 2 .

Păi dacă nu scriai nimic , tu ce credeai ? Că o să-ţi dea 10 ?
Meritam , adică , m-a trimis la o olimpiadă sau cum i-o spune şi am luat punctaj bun şi-a spus că mi-e dator cu-n 10 şi nici în ziua d eazi nu mi la dat . 
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
Profa de desen...Mă critica ca nu stiam să fac un portret.M-a jicnit,după eu:
-Dute-n p**a mea de cu**ă.Mă pui să fac portret când nu știu să fac nici măcar un câine??Tâ**a drq.
=]]]
Cică notă la purtare va fi de 7-8,și am luat 10:))
-
xxxRadu
- xxxRadu
-
Profile
Eram intr-o noapte singur acasa si ma plictiseam teribil. Cautam pe forum cele mai de cacat topicuri scrise vreodata si le dadeam UP.