►Curea metin2 steel
- [VIP]Sophieee
Re: ►Curea metin2 steel
Dacă tu prin "Bună, am făcut un topic pe forum - curea metin 2 steel - intră şi dă-mi şi mie pro" crezi că le ceri părerea, nujt ce să zic

Passe, passe, passera, la dernière restera
Te rog sa nu mai inventezi .. fa te rog un print & sa vezi ca nu sunt un milog sa cer pro ca tine pe skype .. sau sa plang ca ma parasit nu,s ce baiatImperfecşăn wrote:Dacă tu prin "Bună, am făcut un topic pe forum - curea metin 2 steel - intră şi dă-mi şi mie pro" crezi că le ceri părerea, nujt ce să zic![]()

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
- [VIP]Sophieee
când am făcut eu asta, c*aie?
că tot ziceam de dovezi, susţine-ţi ideea cu astea, n-ai să mă vezi pe mine cerând pro-uri pe forum, pentru ce? oricum nu o să se facă nimic din ce ai propus tu.
+ că eu nu am făcut print, nu te credeam aşa prost încât să nu recunoşti măcar asta.
că tot ziceam de dovezi, susţine-ţi ideea cu astea, n-ai să mă vezi pe mine cerând pro-uri pe forum, pentru ce? oricum nu o să se facă nimic din ce ai propus tu.

+ că eu nu am făcut print, nu te credeam aşa prost încât să nu recunoşti măcar asta.

Passe, passe, passera, la dernière restera
Pro..utilă atât pvp cât și pvm..și de ce nu..să fie ceva nou și incitant...