#IMPORTANT!
-
[Lady]Bia
#IMPORTANT!
După cum ştiţi [o parte din voi], printre noi este un anumit [VIP]Luke/[SGA]Spike care se dă drept alte persoane şi fură. Cu toate că domnul Luke are ban IP de 20 de ori, poate intra în continuare. Îşi face nume clonate şi se dă drept anumite persoane.
Câteva exemple:
xBiaaa - fostul meu cont
xSoulOfLight - Ryshu
oLyght - [SGA]Geo
xAnesthesia - Ane
Deci, nu vă bucuraţi prea mult pentru revenirea unui vechi prieten până nu vorbiţi cu respectivul pe skype/la telefon ca să fiţi siguri că este el!
Aveţi grijă cui daţi iteme/contul!
Câteva exemple:
xBiaaa - fostul meu cont
xSoulOfLight - Ryshu
oLyght - [SGA]Geo
xAnesthesia - Ane
Deci, nu vă bucuraţi prea mult pentru revenirea unui vechi prieten până nu vorbiţi cu respectivul pe skype/la telefon ca să fiţi siguri că este el!
Aveţi grijă cui daţi iteme/contul!
-
[Lady]Bia
Re: #IMPORTANT!
Corect! Trebuie să fim foarte atenţi!Imperfecşăn wrote:Shaisse - io
xPretty - Alina
ş.a.m.d.![]()
- [VIP]Donor.
Nu stiu ce sa zic , dar cred ca acest mort , a facut un cont de facebook fals cu numele lui Nadin ( Copiat la perfectie , doar o litera in plus era la linku lui ) si s-a dat drept Nadin ( DarkPriest ) ca a luat nu stiu ce virusi in pc ca trebuie sa isi reformateze pc etc ... si sa ii las useru si parola de la conturi ca nu le masi sita maram ... Cand i-am zis sa ma sune s-a facut ca nu mai vede ..O sa revin si cu dovezile ...

-
[Lady]Bia
La câte a făcut, nici dovezi nu mai trebuie ca să te creadă cineva, scrie doar "Luke" şi ştim la ce te referi[VIP]Donor. wrote:Nu stiu ce sa zic , dar cred ca acest mort , a facut un cont de facebook fals cu numele lui Nadin ( Copiat la perfectie , doar o litera in plus era la linku lui ) si s-a dat drept Nadin ( DarkPriest ) ca a luat nu stiu ce virusi in pc ca trebuie sa isi reformateze pc etc ... si sa ii las useru si parola de la conturi ca nu le masi sita maram ... Cand i-am zis sa ma sune s-a facut ca nu mai vede ..O sa revin si cu dovezile ...
- [VIP]Adinna
Si mai avea si tupeul sa spuna ca noi , cei din STAFF suntem de vina ca noi nu l-am invatat sa nu confiste/fure , sau ca noi am vrut sa fie banat . Csf , poate tot noi am si furat in locul lui .

-
[Lady]Bia
Nici măcar nu scrie ca Nadi
Păi nu? Adinna de ce furi ? Imediat predai tot ![MISS]Adinna wrote:Si mai avea si tupeul sa spuna ca noi , cei din STAFF suntem de vina ca noi nu l-am invatat sa nu confiste/fure , sau ca noi am vrut sa fie banat . Csf , poate tot noi am si furat in locul lui .
Pe deyu l-a prostit "Nadin-Luke" cu contu de fb . I-a cerut contu [Dn]SarpeHoT , şi l-a dat . De m-a pus deyu să-i dau jail permanent pe el . În fine , luke va rămâne mereu foamea-n glandă .