Kf manilor ???

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
metin2steel1

Kf manilor ???

Post by metin2steel1 » Mon Dec 28, 2015 9:10 pm

Si eu am probleme cu yangu' , as vrea ca 'campu cu serpi' sa aiba iar monstrii aia care dropau yang mult.
Sa rezolvati si problema cu plusatul unditei.
Si in legatura cu eventu' de Craciun , Mosu' sta prea putin , 20 de secunde nu e suficient .
Prea mult yang pentru a face un acc Teea +9 .
Si ar fi super daca ai avea 3 pagini in inventar.
Si problema cu frezele de la Invatatori , nu e mare lucru , dar ma enerveaza .
Dacar s-ar putea rezolva problemele ar fi bestial. :P :P

xxRadu

Re: Kf manilor ???

Post by xxRadu » Mon Dec 28, 2015 9:17 pm

Ba ai dreptate au mai fost facute topicuri legate de asta , si eu sunt in impas cu banii , am fost cuprins de spiritul Craciunului si am dat 24 coliere milionar pe moca si acum vreau sa evoluez cate ceva teea sau sa pietrez nu am bani si nu ai ce sa faci. Mi se pare exagerat pretul cerut la + -are acc teea. Dar asta e era bun si un inel anti-xp si faceai bani in v2 dar nu ai ce sa faci nu se rezolva nimic , in caz ca esti nou iti zic eu ca cei ce detin serverul nu ii intereseaza bunastarea playerilor ci ii intereseaza doar banii. Pentru un drop la brad de exemplu ce il schimba in 10 minute nici nu s-ar deranja. In unii membrii staff urla prostia dar nu ai ce sa le faci cu asa admini indiferenti.

ThorKida

Post by ThorKida » Mon Dec 28, 2015 9:41 pm

Mare,mare dreptate aveti inteleg ca serverul este 75% PvP dar zau de cei 25 % va bateti joc,,rezolvati frate ce se propune numai veniti cu T/C si Ne ABURITI cu :o sa se rezolve ,vom face,o sa vorbesc ,n-o sa promit Bla Bla Bla .
Faceti Ceva fiindca o sa ajungem sa Joace Doar modatii pe sv ..ca e pacat de el ...mie sincer nu imi place niciun alt server..va spun sincer ..dar atata timp cat ,is bug-uri peste Tat si prea putini playeri eu de ce as mai sta..deja dupa 1 ora ma plictisesc si ..ies ..Va rog faceti ceva..luati initiativa !!
Image
Image

[Dn]Cryss

Post by [Dn]Cryss » Mon Dec 28, 2015 11:00 pm

xxRadu wrote:Ba ai dreptate au mai fost facute topicuri legate de asta , si eu sunt in impas cu banii , am fost cuprins de spiritul Craciunului si am dat 24 coliere milionar pe moca si acum vreau sa evoluez cate ceva teea sau sa pietrez nu am bani si nu ai ce sa faci. Mi se pare exagerat pretul cerut la + -are acc teea. Dar asta e era bun si un inel anti-xp si faceai bani in v2 dar nu ai ce sa faci nu se rezolva nimic , in caz ca esti nou iti zic eu ca cei ce detin serverul nu ii intereseaza bunastarea playerilor ci ii intereseaza doar banii. Pentru un drop la brad de exemplu ce il schimba in 10 minute nici nu s-ar deranja. In unii membrii staff urla prostia dar nu ai ce sa le faci cu asa admini indiferenti.
Hmm,DREAMS.
Are mare dreptate.Pe ei i doare în aght de server.Greu faci yang.Eu am 20 conturi de famer...
Dar degeaba noi dorim evoluții,rezolvarea bugurilor,etc...Nu se vor rezolva în până mea!Îi dor mâinile ptr niște comenzi simple,dar csf?
Nu ai ce să faci...
Au bani,ce le mai trebuie?Se gândesc la Donatori și punct.Intr-o bună zi,o să regrete.
Numărul plăcerilor scade de pe zi pe alta prietenaș.Csf?Nu se vor rezolva alea deloc...Trust Me...
Image

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Tue Dec 29, 2015 4:10 am

Passe, passe, passera, la dernière restera

Shaynee

Post by Shaynee » Tue Dec 29, 2015 3:27 pm

PROOOOO

Blanck

Post by Blanck » Tue Dec 29, 2015 3:30 pm

PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
VALY CEL MAI TARE ARE DREPTATE 100% :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[VIP]Lorre.

Post by [VIP]Lorre. » Thu Dec 31, 2015 1:40 am

Ar fi ceva

metin2steel1

Post by metin2steel1 » Thu Dec 31, 2015 2:13 am

Asa , sustineti-ma .
Si ar fi frumos daca-r mai baga si misiuni , cum e aia de omorat 100 de playeri.
SI VREAU CA PUMNALELE PANZA SA DROPEZE DIN NOU .

metin2steel1

Post by metin2steel1 » Thu Dec 31, 2015 2:35 am

Era sa uit ... sa rezolvati si cu stema la breasla .
Si rezolvati si bugurile de crescut ,e naspa cu ele.
Si sa reparati 'Cetateanul turmentat' sa putem scapa de itmele care nu se pot arunca...
Si la Player panel ,cand apesi pe 'pagina a 2-a' te scoate si cand apesi pe 'anuleaza' te da pe a 2-a pagina ,nu e mare lucru , dar ma enerveaza.

Gargaunii mei , sustineti-ma .

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”