Ora/Data pe mt2s
Ora/Data pe mt2s
Deci...Pentru ca am avut multe situatii de report nereusite ale unor playeri..Vreau sa Implementati un Ceas si Data sub minimapa Cu ora Data si MTS nu cred ca e ceva greu..si astfel nu vom mai fi "obligati" sa jucam in Fereastra Jocul Ps: E o prostie Faza cu ora si data ...poate ma insel...eu nu cred...Ce spuneti de Ora si Data sub minimap Dati pro si...toate cele

Re: Ora/Data pe mt2s
Adinna,fara suparare dar tu esti in depresie?? Nu de alta dar poza de la avatar...[MISS]Adinna wrote:pro ❤
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [VIP]Adinna
NuLora wrote:Adinna,fara suparare dar tu esti in depresie?? Nu de alta dar poza de la avatar...[MISS]Adinna wrote:pro ❤![]()
E doar o poză. . . de ce ţi se pare că are caracter depresiv?

Nue zona potrivita dar dati-mi si mie un nenorocit de switchbot de merge pe sv nostru va roggg.mult ...am mare nevoie
))

- [VIP]Adinna
păi caută-i şi tu pe ăştia care au seturi nemod mai bune . . UpBaBY şi cine o mai avea . .ThorKida wrote:Nue zona potrivita dar dati-mi si mie un nenorocit de switchbot de merge pe sv nostru va roggg.mult ...am mare nevoie))
fără supărare Radu .

Scrie pe google *downloat switchbot by camastra girlshare*...îl pui în mt și gata,nu mere 2 bns:abs pm și abs PV.