Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
Clark Kent wrote:Chiar nu e ok...
Pai cand vrei sa incepi un Metin la ce te uiti prima data?
La descriere...
Pai playerii noi asa fac se uita la descriere vad: "ox cu premii"
zic urmatoru' lucru' : "hai sa incep ca ii fain cu premii de participare" intra la ox vede intrebarea zice bun hai ca noa e prima nu se da ajunge la la a 10-a si nimic normal ca se lasa...
Mare pacat ca Fifty o uitat...
La Bella sau Adinna sau oricare sa aveti contu lui si sa puteti face ceva cate ceva.
Geniul familiei,în câte limbi ai dorii să îți spun???
DE CE SA ISI DE CONTUL FIFTY,CAND AR FI MAI SIMPLU SA LE DEA LOR ACCESUL?
E ASA DE GREU SA PRICEPI???
P.S. Bella,inta pe Skypee
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
[MOD]Bella ❤ wrote:Clark Kent wrote:Chiar nu e ok...
Pai cand vrei sa incepi un Metin la ce te uiti prima data?
La descriere...
Pai playerii noi asa fac se uita la descriere vad: "ox cu premii"
zic urmatoru' lucru' : "hai sa incep ca ii fain cu premii de participare" intra la ox vede intrebarea zice bun hai ca noa e prima nu se da ajunge la la a 10-a si nimic normal ca se lasa...
Mare pacat ca Fifty o uitat...
La Bella sau Adinna sau oricare sa aveti contu lui si sa puteti face ceva cate ceva.
Ox'uri cu premii au mai fost , nu sunt aşa rare . iar legat să ne dea contul , total CONTRA . Panelul e sigura opţiune !
IDEM!
Tot ce trebuie să așteptăm,dar așteptăm mult csf..
V-am zis,să caute Fifty ADM sau S...cv...
Lui Ăla cel mai *cuminte*
să i dea Up...Și să aibă comenzi ptr Panou,Ox,Etc.
Cnv activ,pnm,știe Fifty ce trb să facă...
(SPER)
-
Clark Kent
- Clark Kent
-
Profile
by Clark Kent » Wed Jan 13, 2016 10:41 pm
FIE PANOUL...
Aaa daca nu te superi
))) spune-mi ultimu OX cand o cu premii cand o fost? si ultimul fara premii cand o fost?
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
I-am lăsat pe skype Alexandrei niște topicuri... Inclusiv acesta...Dacă o să se uite,și sper să o facă,o să fie Super...
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
Pe moment,să răspundă,după va transmit ce îmi va spune.
-
xxxRadu
- xxxRadu
-
Profile
[MOD]Bella ❤ wrote:
Ox'uri cu premii au mai fost , nu sunt aşa rare.
Asta ar fi una dintre glume
Despre topic.In primul rand un PvP nemod fara panou este imposibil. Cat despre ce ziceai pe la inceput cu dmg sura 7-8k , vise ! Dupa noile implementari cea mai buna rasa pentru PvP este Ninja (dupa parerea mea). Adinna, tu spuneai anu' trecut prin vara daca nu ma insel , ca o sa iti bage Disayer panou cand isi va repara laptopul.... Nu s-a intamplat absolut nimic de atunci. Pur si simplu nu ii pasa de partea nemod. Jucatorii nemod aduc profit serverului deci o doare in **** . Eu cred ca de fapt partea asta nemod ajuta cel mai mult. De ce ? Pai gandestete ca nu ar mai fi nemodati pe server. Disayer cum intra doar sa ia banii nu cred ca ar observa. Un server doar de modati. Cum duelurile intre modati durea foarte mult + instante + prostie .. ce o sa faca ? o sa se bata intre ei ? O sa fie o monotnie foarte mare si o sa se duca pe **** tot. Acum doar pentru ce se doneaza ? Nu sunt in stare sa bat nemodatii , nu-i nimic imi iau mod si bag fraze cu "imi permit" . Disayer si Fifty o sa se ocupe de ce ne intereseaza pe noi atunci cand nu vor mai fi playeri normali pe care sa ii bata modatii. Eu vad aceste topicuri ca fiind inutile , "o sa ii las Alexandrei pe Skype !" . Si daca ii lasi ce ? Tot nu va face nimic in legatura cu asta. La inceputuri crezi ca era full de modati ? Daca le zic acum ca am dat in 2012 o lumina +0 pe cod 50 nu ma crede nimeni
Sau cand aveai lucifer si erai cel mai tare
Nu vreau sa contiunui cu chestile astea deoarece nu isi au rostul. Nu intereseaza pe niemni.Eu cred ca daca ati insista mai mult cu acel panou o sa se bage ... candva... Din nou , nu inteleg rostul acestui topic , de fapt al acestei sectiuni de "Sugesti si Sfaturi" in afara de 2-3 evente nu s-a luat nimic in considerare.
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
Fara panou nu are cum sa organizeze pvp, chiar si eu am readus in atentia celor din staff acest lucru...
-
[Dn]Cryss
-
- [Dn]Cryss
-
Profile
xxxRadu wrote:[MOD]Bella ❤ wrote:
Ox'uri cu premii au mai fost , nu sunt aşa rare.
Asta ar fi una dintre glume
Despre topic.In primul rand un PvP nemod fara panou este imposibil. Cat despre ce ziceai pe la inceput cu dmg sura 7-8k , vise ! Dupa noile implementari cea mai buna rasa pentru PvP este Ninja (dupa parerea mea). Adinna, tu spuneai anu' trecut prin vara daca nu ma insel , ca o sa iti bage Disayer panou cand isi va repara laptopul.... Nu s-a intamplat absolut nimic de atunci. Pur si simplu nu ii pasa de partea nemod. Jucatorii nemod aduc profit serverului deci o doare in **** . Eu cred ca de fapt partea asta nemod ajuta cel mai mult. De ce ? Pai gandestete ca nu ar mai fi nemodati pe server. Disayer cum intra doar sa ia banii nu cred ca ar observa. Un server doar de modati. Cum duelurile intre modati durea foarte mult + instante + prostie .. ce o sa faca ? o sa se bata intre ei ? O sa fie o monotnie foarte mare si o sa se duca pe **** tot. Acum doar pentru ce se doneaza ? Nu sunt in stare sa bat nemodatii , nu-i nimic imi iau mod si bag fraze cu "imi permit" . Disayer si Fifty o sa se ocupe de ce ne intereseaza pe noi atunci cand nu vor mai fi playeri normali pe care sa ii bata modatii. Eu vad aceste topicuri ca fiind inutile , "o sa ii las Alexandrei pe Skype !" . Si daca ii lasi ce ? Tot nu va face nimic in legatura cu asta. La inceputuri crezi ca era full de modati ? Daca le zic acum ca am dat in 2012 o lumina +0 pe cod 50 nu ma crede nimeni
Sau cand aveai lucifer si erai cel mai tare
Nu vreau sa contiunui cu chestile astea deoarece nu isi au rostul. Nu intereseaza pe niemni.Eu cred ca daca ati insista mai mult cu acel panou o sa se bage ... candva... Din nou , nu inteleg rostul acestui topic , de fapt al acestei sectiuni de "Sugesti si Sfaturi" in afara de 2-3 evente nu s-a luat nimic in considerare.
Da,dar acum e aceea brățară teea,care să pc...
Scutul teea care dă pgm mdea,nu îl folosește nimeni..
+ca papucii teea dau rez pgm+piatră de rez pgm+apărările+blocarea aia 35=Bye war și Ninja pe hit.
Pnm...
Atacul pe hit s-o dus...
Nu se dus chiar totul...
Revenind la subiect,mdea...I-am lăsat pe Skype,dar nșt dacă s-a uitat...
Asteptăm și așteptăm...
Dacă nu îmi răspunde azi,până la ora 20:00,eu i dau mesaj dinou,și din nou,și din nou,până mă blochează sau până îmi răspunde.

-
Clark Kent
- Clark Kent
-
Profile
Eu zic din nou ce iam spus lu' Adinna ca voi chiar credeti ca are tot serveru' papuci teea sau alea ?
) alti habar nu au ce is alea ...
Deci daca nu face ceva Fifty ii mai dau 2-3 ani la server si moare sau raman modatii...
Pot face pariu...
Deci e sub orice critica...