Nyco,Mihai XFocus pe Facebook...cat mai curand...
Pentru Fifty
-
Cedry2Kruger
Re: Pentru Fifty
Mie cel mai mult mi-a plăcut când, Dumnezeu s-o odihnească
, Bella a luat [MOD]... Păi era ea așa pe toate topicurile că se lasă de viața asta crudă, își taie vena-n baie...Păi bă, așa îmi era o milă de ea că am și zis: "Merg la biserică să mă rog pentru copila asta că...*lacrimă*", vă mai aduceți voi aminte de [VIP]Bella? Uite acum nu mai putem scăpa de ea fi-r-ar ea a dracu'! Păi nu mai bine stăteam eu acasă și nu mă mai rugam pentru sănătatea ta? Hai ca ești nesimțită, râie mică, mai vine omu' dar mai și pleacă...de unde atâta bun simț?
- [VIP]Sophieee
Mister[Lady]Bia wrote:De fapt, a fost luat şi prin avansare, chiar un membru staff [nu dau nume] a obţinut VIP prin avansareWave. # wrote:Io ştiam că pentru gradu' de [VIP] se donează.
Și acum se crede superior tuturor că na, el e mai deștept că a fost avansat, nu a donat.
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
[Lady]Bia
Păi a muncit şi şi-a primit răsplata, bravo lui. .Imperfecşăn wrote:Mister[Lady]Bia wrote:De fapt, a fost luat şi prin avansare, chiar un membru staff [nu dau nume] a obţinut VIP prin avansareWave. # wrote:Io ştiam că pentru gradu' de [VIP] se donează.
Și acum se crede superior tuturor că na, el e mai deștept că a fost avansat, nu a donat.
- ionutstefan
Draga eu am nevoie de aprobarea lui Fifty nu a voastra si e problema mea cum aduc 1000 de playeri inrtr-o saptamana nu va priveste pe voi daca e de acord imi scrie pe pagina sii o sa incep repopularea cu 1000 de platyeri intr-o saptamana daca nu vr nu ma supar ce nu vreau neaparat grad de vip si cred ca as merita ca na sunt 1000 nu putini oricum na sa zicem ca mi-ar da grad de vip si dintre 1000 de playeri fac donatii de 100 de lei 250 decii... dar asta e decizia lui si a ei deci va rog frumos sa nu mai comentati ca acest topic nu e pentru voi si e pt Disayer sau Fifty si astept sa raspunda ei .A da si rog un GM sa ii zica pe skipe la unul dintre ei sa intre pe acest topic sa imi dea un raspuns pana duminica iar daca credeti ca asta e oferta pt toate metinele adica sa vb in privat ca unii cred ca o sa le aduc si lor atatia playeri nu nu o sa fac asta eu fac asta mai mult pt grad de VIP ca vr sa ajut metinul iar daac primesc grad de vip voi continua sa mai aduc playeri pana va fi meitnul pe locul 1 asta acum e edcizia voasta
BIG AND FATAL SISTEM ERROR:407ionutstefan wrote:Draga eu am nevoie de aprobarea lui Fifty nu a voastra si e problema mea cum aduc 1000 de playeri inrtr-o saptamana nu va priveste pe voi daca e de acord imi scrie pe pagina sii o sa incep repopularea cu 1000 de platyeri intr-o saptamana daca nu vr nu ma supar ce nu vreau neaparat grad de vip si cred ca as merita ca na sunt 1000 nu putini oricum na sa zicem ca mi-ar da grad de vip si dintre 1000 de playeri fac donatii de 100 de lei 250 decii... dar asta e decizia lui si a ei deci va rog frumos sa nu mai comentati ca acest topic nu e pentru voi si e pt Disayer sau Fifty si astept sa raspunda ei .A da si rog un GM sa ii zica pe skipe la unul dintre ei sa intre pe acest topic sa imi dea un raspuns pana duminica iar daca credeti ca asta e oferta pt toate metinele adica sa vb in privat ca unii cred ca o sa le aduc si lor atatia playeri nu nu o sa fac asta eu fac asta mai mult pt grad de VIP ca vr sa ajut metinul iar daac primesc grad de vip voi continua sa mai aduc playeri pana va fi meitnul pe locul 1 asta acum e edcizia voasta
ERROR NAME: R.I.P. Limba romană+ai omorat-o.
Săraca...
Mai avea de trăit.
Bă,nu îți da în pnm nimeni VIP,trust me!
1000 playeri?Cum mă?E IMPOSIBIL.!
Nici cu boost în fiecare zi timp de 5 ore timp de o lună nu aduci măcar 500!
Playerii nu se aduc ușor.
Dacă faci reclame,nu înseamnă ca aduci playeri
Ca aduci înseamnă SA FIE ACTIVI MINIM 50 ORE în o săptămână!
Sau pe acolo.
Poate ai vrut să zici 10,sau 100,nu 1000.
Nici campaniile de boost nu aduc atâția playeri.
Să fiu sincer,în loc să vrei VIP,pune mâna pe un manual de limba și literatura română,ca omori prea des >GRAMATECA<.
Nu strică să citești, sau să scrii drq mai încet
Sau SA TE SI UITI CAND SI CE SCRII!

-
[Lady]Bia
T/C![Dn]Cryss wrote:Biaaa=]]Imperfecşăn wrote:Cred că puteţi da T/C. . .
Hai cu t/c-u'