Metin2Steel Informatii ツ
- [VIP]Donor ツ
Metin2Steel Informatii ツ
Am vazut in topicurile care s-au facut de cand s-a prabusit serverul ca stafull da anumite raspunsuri unde descurajeaza playeri in loc sa ii mentina cu o " speranta " ca totul v-a fi bine ... dar ei nu stiu sa faca asa ceva , sunt doar pentru ei si atata... ce le pasa de restu ...
Nici Bogdan nu stie exact ce o sa se intample pana la urma ,sunt sanse sa il refaca in totalitate sau sanse sa nu il refaca si sa piarda ultimul backup ... 21.12.2015...
Nu cred ca Bogdan vrea sa piarda asa din senin o groaza de playeri si clar ca face tot posibilul sa remedieze situatia ( NU E VINA LUI CA A CRAPAT O PLACA DE RETEA SAU CE I-A CRAPAT ) . Am vazut ca deja isi baga multi p@#$ in el server ,ca se lasa ,ca avioane si deltaplane ...
Pana nu vedem rezultatul nu avem de unde sa stim ce se v-a intampla si sa ne dam noi cu presupusu ... Pana la urma sunt lucruri mai grave in viata care se pot intampla voi v-a plangeti ca pierdeti 1-2-3-4-5 -x Moduri pe cand alti poate nu au bani sa isi plateasca rata lunara la banca si raman pe strazi sau nu au bani sa isi hraneasca copii , etc ...
Iar cei din Staff ar fi cazul sa va intereseaze playeri in momentul de fata , sa le dati o " speranta " .... Adica ce imi bat capul cand sunt copii in staff de 15-16 ani ce sa le cer ... da ma rog ....
Am incercat sa v-a transmit ca POATE totul v-a fi bine si nu se vor pierde iteme , ca am vazut ca multi sunteti dezamagiti
P.S Sfat : " Speranta moare ultima " daca v-a ajuta cu ceva !!!!
Nici Bogdan nu stie exact ce o sa se intample pana la urma ,sunt sanse sa il refaca in totalitate sau sanse sa nu il refaca si sa piarda ultimul backup ... 21.12.2015...
Nu cred ca Bogdan vrea sa piarda asa din senin o groaza de playeri si clar ca face tot posibilul sa remedieze situatia ( NU E VINA LUI CA A CRAPAT O PLACA DE RETEA SAU CE I-A CRAPAT ) . Am vazut ca deja isi baga multi p@#$ in el server ,ca se lasa ,ca avioane si deltaplane ...
Pana nu vedem rezultatul nu avem de unde sa stim ce se v-a intampla si sa ne dam noi cu presupusu ... Pana la urma sunt lucruri mai grave in viata care se pot intampla voi v-a plangeti ca pierdeti 1-2-3-4-5 -x Moduri pe cand alti poate nu au bani sa isi plateasca rata lunara la banca si raman pe strazi sau nu au bani sa isi hraneasca copii , etc ...
Iar cei din Staff ar fi cazul sa va intereseaze playeri in momentul de fata , sa le dati o " speranta " .... Adica ce imi bat capul cand sunt copii in staff de 15-16 ani ce sa le cer ... da ma rog ....
Am incercat sa v-a transmit ca POATE totul v-a fi bine si nu se vor pierde iteme , ca am vazut ca multi sunteti dezamagiti
P.S Sfat : " Speranta moare ultima " daca v-a ajuta cu ceva !!!!

- [VIP]Sophieee
Re: Metin2Steel Informatii ツ
Stafful nostru chiar este format din persoane de 15-16 ani, asta ca un mic amănunt, scutind faptul că şi ăia de 18-19 sunt proşti de bubuie. *cum a fost Bella pwpwpwpwpwp Diabla*Iar cei din Staff ar fi cazul sa va intereseaze playeri in momentul de fata , sa le dati o " speranta " .... Adica ce imi bat capul cand sunt copii in staff de 15-16 ani ce sa le cer ... da ma rog ....
Eu una nu cred că se mai deschide sv ăsta, şi ei fac chiar bine că nu le dau multe speranţe. De ce? Ei bine, de ex, să zicem că Bia ne zice că vom recupera toate modurile ş.a.m.d. Se deschide sv, nu mai are nimeni nimic. În capu' cui sărim? OFOFOFOFOF BIA ****** ********* ********* NE-AI ZIS CĂ O SĂ AVEM MODURILE ****** *****. dapdap
Passe, passe, passera, la dernière restera
Cu sau fara moduri/donatie inapoi eu o injur din toata inima pe Bia♥Imperfecşăn wrote:Stafful nostru chiar este format din persoane de 15-16 ani, asta ca un mic amănunt, scutind faptul că şi ăia de 18-19 sunt proşti de bubuie. *cum a fost Bella pwpwpwpwpwp Diabla*Iar cei din Staff ar fi cazul sa va intereseaze playeri in momentul de fata , sa le dati o " speranta " .... Adica ce imi bat capul cand sunt copii in staff de 15-16 ani ce sa le cer ... da ma rog ....
Eu una nu cred că se mai deschide sv ăsta, şi ei fac chiar bine că nu le dau multe speranţe. De ce? Ei bine, de ex, să zicem că Bia ne zice că vom recupera toate modurile ş.a.m.d. Se deschide sv, nu mai are nimeni nimic. În capu' cui sărim? OFOFOFOFOF BIA ****** ********* ********* NE-AI ZIS CĂ O SĂ AVEM MODURILE ****** *****. dapdap
What's a king without his queen? #A♥

-by Mădă Șmk

-by Mădă Șmk
Numa eu sunt cel mai Bucuros ca s-a intamplat chestia asta ?
Love is just a word but you bring it DEFINITION
nu manDamask wrote:Numa eu sunt cel mai Bucuros ca s-a intamplat chestia asta ?
What's a king without his queen? #A♥

-by Mădă Șmk

-by Mădă Șmk
-
[Lady]Bia
Păi ideea e că . . ori le spui acum că da sigur o să primeşti tot şi când o să intre nu o să primească, oricum o să înjure şi o să se lase, aşa măcar să ştie că primesc donaţia, nu itemele
Bia si daca le zici prosti doar sa le inchizi gura , crezi ca ajuta ? Zile dracu adevaru-n fata sa il infrunte . CE-I CARE AU CONTU DUPA 21.12.2015 MAI PRIMESC DOAR DONATIA , DACA ATI DONAT PANA ATUNCI . ATATA NIMIC MAI MULT SAU DACA AVETI PRINT LA ITEME .
Love is just a word but you bring it DEFINITION
-
[Lady]Bia
Păi asta le-am spus Robi . .Damask wrote:Bia si daca le zici prosti doar sa le inchizi gura , crezi ca ajuta ? Zile dracu adevaru-n fata sa il infrunte . CE-I CARE AU CONTU DUPA 21.12.2015 MAI PRIMESC DOAR DONATIA , DACA ATI DONAT PANA ATUNCI . ATATA NIMIC MAI MULT SAU DACA AVETI PRINT LA ITEME .
Uuuu....
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------