Propuneri !!!!!
Re: Propuneri !!!!!
a fost de asteptat la acc teea aproape 1 an si la platina aia amarata...e prea ''grele'' asa cv....deci CONTRA daca vrei sa fie de asteptat inca 3/4 ani de acum in colo...PRO =))
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Încă aşteptăm. . .

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
-
Cedry2Kruger
Eu am facut o amărâtă de propunere cu "Data și Ora" acum 1 an jumate și uite că s-a pus...soare, să ne uităm la el și să ne dăm seama singuri. Deci fix cu ochii în soare.
[VIP]Donor ツ wrote:Dupa cum se stie in urma problemei unde s-au pierdut conturi/ iteme etc ... au plecat multi playeri de pe server . Poate nu multi au asa zisul " tupeu " sa zica ce ii deranjeaza daca se poate zice asa .
Dupa parerea mea clientul acesta este invechit . Ca sa mentii jucatorii pe server mereu trebuie sa aduci ceva nou pe server . Acuma sa o luam pe aia dreapta se aduce mereu ceva pe server ... un sga mai prost ca altu![]()
dar astia nu mentin playeri pe server ci ii alunga prin prostia lor si cred ca majoritatea de pe server sunt de acord cu mine la chestia asta .
Uite propun si eu cateva ideii , care mai are sa lase raspuns la topic si o sa dau eu edit
1. 4 pagini inventar
2. 4 sloturi unde se pun : Papuci vant , inel xp , masca emotiei etc ..
3. Implementarea curelei ( adica un slot in plus pentru item , care se afla intre armura si papuci ) Nu mai pun poza .. cred ca stiti despre ce e vorba ... (Sa se poata si moda , e si pentru bugetul serverului )
4. Implementarea elixirelor
5. 200 Schimba bonus la shop
6. Schwich bot
7. Implementarea esarfelor (sa se poata si moda , e si pentru bugetul serverului )
8.Implementarea mai multor iteme : costume ,peturi cu diferite bonusuri , freze , arme , armuri ,
9. eeeeeeettttttttttttccccccccccccc..............
Pro.