Popularea server-ului !
- [MOD]Lorena
Re: Popularea server-ului !
Pro, o idee super bună.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Contra!
Daca iar se intampla faza cu roolback iar nu e recupereaza tot...mai ales ca silent imi spune ca recupereaza...eu si acum astpet sa imi repare 1 caracter de lvl 0 fara nume pe care am snow55 set ninja si afro fra nemod....a spus ca rezolva...a trecut mult timp de cand tot spune ca rezolva...[degeaba spune un staff ca nu o sa se mai intample,nu ai de unde sa sti:)) asa ati spus si inainte de roolback-u trecut...si va asteptati la asa cv?atunci?...vezi , nu ai de unde sa sti niciodata
]
Si faza cu detinutulmodului pe player nedonator...dc este [Dn] atunci? Sa se scoata dn la tot srv si sa ramane-m playeri,atunci da,Pro...pana atunci,contra.

Daca iar se intampla faza cu roolback iar nu e recupereaza tot...mai ales ca silent imi spune ca recupereaza...eu si acum astpet sa imi repare 1 caracter de lvl 0 fara nume pe care am snow55 set ninja si afro fra nemod....a spus ca rezolva...a trecut mult timp de cand tot spune ca rezolva...[degeaba spune un staff ca nu o sa se mai intample,nu ai de unde sa sti:)) asa ati spus si inainte de roolback-u trecut...si va asteptati la asa cv?atunci?...vezi , nu ai de unde sa sti niciodata

Si faza cu detinutulmodului pe player nedonator...dc este [Dn] atunci? Sa se scoata dn la tot srv si sa ramane-m playeri,atunci da,Pro...pana atunci,contra.

Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Da sigur, deși nu prea te suport și invers, zic PRO pentru idee .
- [Diva]Diabla
[MISS]Adinna wrote:
Mh, deci să aibă voie cu oricât % MOD chit că n-au donat [ fără a fi furat ] şi să aibă o lună la dispoziţie să doneze . .
Totuşi ar trebui să fie o limită ;s
iar limita să fie la maxim 200 cod .
Mhm , e ok :> , big up ![Lady]Diabla wrote:[MISS]Adinna wrote:
Mh, deci să aibă voie cu oricât % MOD chit că n-au donat [ fără a fi furat ] şi să aibă o lună la dispoziţie să doneze . .

- [MOD]Lorena
200 cod sau 100 bank, acum depinde ce are omu` UP.
[VIP]Kepa wrote:Mhm , e ok :> , big up ![Lady]Diabla wrote:[MISS]Adinna wrote:

- [Diva]Diabla
BIG pro here ;3Mh, deci să aibă voie cu oricât % MOD chit că n-au donat [ fără a fi furat ] şi să aibă o lună la dispoziţie să doneze . .
De ce se pune [Dn] doar la donatii bancare si la cele cod nu se pune [Dn] in fata numelui? ei nu sunt tot donatori ?Lora wrote: Si faza cu detinutulmodului pe player nedonator...dc este [Dn] atunci? Sa se scoata dn la tot srv si sa ramane-m playeri,atunci da,Pro...pana atunci,contra.

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
- [MOD]Lorena
Hm o idee, mai bine s-ar pune Db (donator bancar) şi Dc( donator cod).. zic şi eu , ca să ne dăm seama şi noi cine este donator de cod/bank.
[VIP]Al3x wrote:De ce se pune [Dn] doar la donatii bancare si la cele cod nu se pune [Dn] in fata numelui? ei nu sunt tot donatori ?Lora wrote: Si faza cu detinutulmodului pe player nedonator...dc este [Dn] atunci? Sa se scoata dn la tot srv si sa ramane-m playeri,atunci da,Pro...pana atunci,contra.