Ajutati playerii noi !
Ajutati playerii noi !
Suntem din ce in ce mai putini playeri. Daca un player va intreaba ceva sau va cere ceva minuscul , ajutati-l
Bafta ! VIDEO : https://youtu.be/IpNn7bxUs6M
Re: Ajutati playerii noi !
Interesant

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [MOD]Lorena
Logic că suntem din ce in ce mai puţinei, dacă mai nou cei din staff dau ban pentru un singur tr sau warp.. serios? Ce dracu frate zici că cine ştie ce ai făcut un warp sau un tr . Mda.. csf, după ce că nu se implementează nimic mai primim şi ban ..ruşine!!!

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [MOD]Lorena
Imi e milă de voi 2 bă de tine şi Johnel şincer ban 3 zile pentru un warp / tr , unul singur bă csf...
[VIP]3s3.. wrote:Măcar atât să facă şi ei că în rest stau în mapa de GM sau ascunşi în alte mape (valabil pentru unii, de fapt pentru toţi, mai puţin pentru unul). Mai gandiţi-vă dacă aţi dat comanda de ban cui trebuia.[VIP]Lorenna♕ wrote:Logic că suntem din ce in ce mai puţinei, dacă mai nou cei din staff dau ban pentru un singur tr sau warp.. serios? Ce dracu frate zici că cine ştie ce ai făcut un warp sau un tr . Mda.. csf, după ce că nu se implementează nimic mai primim şi ban ..ruşine!!!![]()

- [MOD]Lorena
Hai să fim serioşi , voi repede aţi fost verificaţi... dar când fac eu tu şi restul reclamaţie că primim kick, tr, stun, ş.a.m.d cine naiba verifică? Dracu frate, ne ia cu dalea " se va verifica" , da şi eu vă cred...

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Lorrena,prea multa drama ...
))
Pai o dat warp Bgs poate pe "Greu` serverului "Silent" " Defapt e slab mort in fine serveru` se duce vorba aia o tinut destul a fost frumos pana sa ajunga pripasii astia gm care nu stiu o comanda si aplica ca vor p.a lor.
Oricum nu mai ai ce face pe server,plictiseala prea mare unde-s itemele noi? chiar nu ai ce face pe server mai ales fac si astia un event vai de steaua lor iti dau jail cand mergi la event 6h ca ai omorat 1 player rusine sa va fie "Diabla,JustProst " https://www.youtube.com/watch?v=3tjDPWQrlK8
Pai o dat warp Bgs poate pe "Greu` serverului "Silent" " Defapt e slab mort in fine serveru` se duce vorba aia o tinut destul a fost frumos pana sa ajunga pripasii astia gm care nu stiu o comanda si aplica ca vor p.a lor.
Oricum nu mai ai ce face pe server,plictiseala prea mare unde-s itemele noi? chiar nu ai ce face pe server mai ales fac si astia un event vai de steaua lor iti dau jail cand mergi la event 6h ca ai omorat 1 player rusine sa va fie "Diabla,JustProst " https://www.youtube.com/watch?v=3tjDPWQrlK8
- [VIP]Adinna
Am ajuns sa fiu uimita cat de departe ati putut merge .
Repet , daca nu stiti unele detalii nu mai comentati .
E una cand se da un warp simplu si alta e cand staff e organizatorul unui event in momentul respectiv si se trezeste cineva sa dea warp si sa deranjeze .
E una cand se trage o data , dar e total diferit cand ii spui celui care trage SA NU O FACA
Daca eu nu dau warp pe nimeni fara sa cer voie , nu trag pe nimeni fara sa cer voie , cer acelasi lucru din partea celorlalti . Nu sunt unii mai cu mot si unii fara !
Ce pot sa zic , nu aveti bunul simt sa imi spuneti frumos pe joc ce va deranjeaza pe voi , cu ce v-a afectat pe voi ( 3s3 se exclude din aceasta afirmatie , el a fost implicat ) si discutam . Dar din ce in ce mai multi prefera sa se ascunda dupa deget si sa bata apropouri aiurite , dar va tineti gura si nu spuneti nimic pe joc . Rusine sa va fie , macar daca aveti asa caracter nu mai comentati unde nu stiti .
E una cand se da un warp simplu si alta e cand staff e organizatorul unui event in momentul respectiv si se trezeste cineva sa dea warp si sa deranjeze .
E una cand se trage o data , dar e total diferit cand ii spui celui care trage SA NU O FACA
Daca eu nu dau warp pe nimeni fara sa cer voie , nu trag pe nimeni fara sa cer voie , cer acelasi lucru din partea celorlalti . Nu sunt unii mai cu mot si unii fara !
Ce pot sa zic , nu aveti bunul simt sa imi spuneti frumos pe joc ce va deranjeaza pe voi , cu ce v-a afectat pe voi ( 3s3 se exclude din aceasta afirmatie , el a fost implicat ) si discutam . Dar din ce in ce mai multi prefera sa se ascunda dupa deget si sa bata apropouri aiurite , dar va tineti gura si nu spuneti nimic pe joc . Rusine sa va fie , macar daca aveti asa caracter nu mai comentati unde nu stiti .

- [MOD]Lorena
Ruşine, pentru ce să ne fie ruşine? că ne-am exprimat punctul nostru de vedere , asupra acestui subiect, nu cred!!DIN PĂCATE A AJUNS RĂU SERVERUL, ŞI NU SUNT SINGURA CARE VEDE ASTA , CRED CĂ MAJORITATEA O SPUN, ŞI VĂD ACEST LUCRU.
Dar să fim serioşi pentru aşa ceva ban, păi in loc să urcăm noi scădem nasol. P.S : nu am nimic cu tine , probabil asta vei inţelege, dar dacă eu eram in locul celor 2 (3s3 şi jonnel), nu imi convenea să iau ban pentru un singur warp sau tr , dacă acel warp sau tr se făcea pe Disayer, da avea tot dreptul să dea ban .
Dar să fim serioşi pentru aşa ceva ban, păi in loc să urcăm noi scădem nasol. P.S : nu am nimic cu tine , probabil asta vei inţelege, dar dacă eu eram in locul celor 2 (3s3 şi jonnel), nu imi convenea să iau ban pentru un singur warp sau tr , dacă acel warp sau tr se făcea pe Disayer, da avea tot dreptul să dea ban .
[MISS]Adinna wrote:Am ajuns sa fiu uimita cat de departe ati putut merge .