O mică sugestie pentru regulament .
-
[VIP]Nyght
Re: O mică sugestie pentru regulament .
Pro!
Am şi eu o sugestie..să se dea mute pentru steluţe că deja unii exagerează. :3
-Sal
-Sal

Prietenii falşi sunt la fel ca umbrele noastre. Stau aproape de noi atunci când suntem în lumina soarelui şi ne părăsesc de îndată ce păşim în întuneric.
- [ADM]Disayer
Parerea mea :[MOD]Adinna wrote:O mică sugestie. În opinia mea ar trebui introdusă o nouă regulă. Pedepsirea acuzaţiilor fără dovezi şi pe nedrept cu mute. Nu cred că sunt singura căreia nu îi convine să primească toată ziua PM-uri de cine ştie cine că ' de ce mi-ai dat kick ? ' ' de ce mi-ai dat stun ? ' ' de ce m-ai scos ? ' ' tu mi-ai dat mute, nu? de ce ? ' ' de ce dai mod player-ilor nedonatori ' şi alte ABERAŢII INUTILE. Gluma e glumă, da' când vezi că încep din ce în ce mai mulţi să scoată asemenea 'păsărici' din creieraşu' ăla pe care se presupune că îl au, nu ai cum să te enervezi. Mi s-a mai zis că se poate da mute, dar eu una nu am văzut în regulamentul player-ilor să scrie asta. ;s . Cam atât . . Aştept păreri. Mai ales contra-urile de la playeri ;?. Şi cu bune şi cu rele, e doar opinia mea. Ceaules. ;3
Punandu'ma in loc la un player care l'ar scoate dintr'o data de pe client .
Si nu as sti de ce ,as da pm cui as prindedin staff .
Si nu mi'ar comveni sa i'au mute ca am pus aceasta intrebare .
Mai degraba un raspuns simplu : "Nu stiu de ce/de la cine... ,posteaza pe forum sa afli raspuns ."
Parerea mea , astept parerile playerilor , nu VIP sau Staff ca stiu deja ca ei sunt deacord cu asta !
★Regulile sunt facute pt binele vostru,daca voi nu vreti sa le respectati★
→Noi nu va obligam,dar suportati consecintele !

→Noi nu va obligam,dar suportati consecintele !

(Scz ca ma bag.)Adinna chiar daca e topicul tau Alexandra ([ADM]Disayer) a spus ca vrea sa auda parerea playerilor,nu a membrilor semi-staf.
-
[Lady]Bia
Contra !
E normal ca x,y sa intrebe sa stie si el daca a primit kick, de ce .
Pentru ce sa ia mute ? De avem/aveti grad ca sa le raspundem, si daca ne acuza sa le explicam/explicati ca nu noi/voi le-am/le-ati dat kick .
Din punctul meu de vedere, exista membrii staff,MOD,VIP care sa raspunda la problemele/intrebarile playerilor !
Deci, cum ziceam : CONTRA !
E normal ca x,y sa intrebe sa stie si el daca a primit kick, de ce .
Pentru ce sa ia mute ? De avem/aveti grad ca sa le raspundem, si daca ne acuza sa le explicam/explicati ca nu noi/voi le-am/le-ati dat kick .
Din punctul meu de vedere, exista membrii staff,MOD,VIP care sa raspunda la problemele/intrebarile playerilor !
Deci, cum ziceam : CONTRA !
Pro... [MOD]xBoto taaci drq ca pe tn toti te injura.toti te scuipa..