da, șio când jucam am făcut o grămadă de reclamații și sugestii și am primit ofertă de MISS da n am acceptat.UpBaBY wrote:Ba...parerea mea e ca isi merita gradul a muncit ceva pentru el , a raspuns la topicuri .. plm , parerea mea.Imperfecşăn wrote:[MOD]Andrei wrote:În primul rand regret faptul ca am avut încredere în anumite persoane.. in al doilea rand Alexandra , îmi pare foarte rău pentru ce am spus .. tot ce am zis acolo a fost pe moment, de nervi .. îmi cer mii de scuze ... Sper sa ma ierți într.o zi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nici io nu știu dc a primit lexx helper, că dacă e să primească helper toți care au răspuns la cel puțin 5 topicuri cu ceva întrebări am fi numai helperi![]()
[MOD]Andrei - Frustarea EP01 (Nu primeste SGA)
- [VIP]Sophieee
Re: [MOD]Andrei - Frustarea EP01 (Nu primeste SGA)
Passe, passe, passera, la dernière restera
- [VIP]Andru

Last edited by [VIP]Andru on Wed Jul 13, 2016 10:43 pm, edited 1 time in total.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
-
[MOD]Mistic
Taci dracu, sigur vrei sa-i bagi stelele alea din cap in gura. D-aia editezi poze cu el.[VIP]Andru wrote:
- [Diva]Diabla
1. [MOD]Mistic :
iar tu eşti la a 2-a abatere
2. T/C
✿ Dacă postaţi texte/imagini/link-uri ce sunt vulgare, jignitoare :
✿ Prima abatere: Warn
✿ A doua abatere: Ban
iar tu eşti la a 2-a abatere
2. T/C
Discutii Libere
Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de ( Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator)