Propunere Event
-
pericle532
Propunere Event
Am făcut un topic în care am propus şi eu să se facă evente legate de 'Sport' prin urmare :
1. 'Ce nume are tenismenul X ?'
2. 'Ce nume are fotbalistul X ?'
3. 'În ce ligă de fotbal joacă echipa (Exemple: Barcelona , Manchester City etc ) .'
4. 'Numiţi 3 Echipe care joacă în acea ligă de fotbal precum 'Liga BBVA , Serie A , Premier League' ' .
5.
Mulţi din 'Staff' au zis că o să facă dar am văzut decât o sinugră dată un event 'Ce nume are fotbalistul X?' .
Mulţi din playeri s'au săturat de eventele precum 'OX , Capitale , Ce nivel are itemul X , Etc ' . Mai bine să se mai diversifice eventele pentru că aşa e prea mare plictiseală .
1. 'Ce nume are tenismenul X ?'
2. 'Ce nume are fotbalistul X ?'
3. 'În ce ligă de fotbal joacă echipa (Exemple: Barcelona , Manchester City etc ) .'
4. 'Numiţi 3 Echipe care joacă în acea ligă de fotbal precum 'Liga BBVA , Serie A , Premier League' ' .
5.
Mulţi din 'Staff' au zis că o să facă dar am văzut decât o sinugră dată un event 'Ce nume are fotbalistul X?' .
Mulţi din playeri s'au săturat de eventele precum 'OX , Capitale , Ce nivel are itemul X , Etc ' . Mai bine să se mai diversifice eventele pentru că aşa e prea mare plictiseală .
-
Mihai Nmbr1
Re: Propunere Event
Contra ptr aceste evente...
Totuşi sunt de acord cu diversificarea eventelor pe server.
Totuşi sunt de acord cu diversificarea eventelor pe server.

PRO pentru diversificarea eventelor de pe sv.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

e un joc de METIN nu de fotbal 
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
-
pericle532
Păi să se mai diversifice eventele mă nu am zis că e un joc de 'fotbal' .
Când fac eventele de capitale eşti la 'Geografie' ?
Când fac eventele de 'În ce an s'a născut X' eşti la 'Istorie' ?
Când fac eventele de capitale eşti la 'Geografie' ?
Când fac eventele de 'În ce an s'a născut X' eşti la 'Istorie' ?
- Codrin Bradea Satana
Lasai man ca astia-s prosti de cand au intrat pana ce vor iesi de pe sv si n-ai cum sa-i scoti din starea asta ,ei stiu doar capitale si ox si ce nume are itemu` plii atat ei nu vor ca asa nu le mai stiu si mna cine mai poate dupaia sa stranga 5 inventare de iteme de la evente (aviz uPpula se simte el)
de la mine ai PRO chiar daca nu joc si chiar daca nu se va pune in aplicare asta ee n-ai cu cine man srry!
de la mine ai PRO chiar daca nu joc si chiar daca nu se va pune in aplicare asta ee n-ai cu cine man srry!
╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"
-
Mihai Nmbr1
Dacă tot vrei un event de genu' am şi eu o sugestie...
Ce naționalitate are jucătorul X?
Sincer ,cel cu numele fotbalistului e chiar penibilă...
Puteai găsi altele mai bune dacă GÂNDEAI
Ce naționalitate are jucătorul X?
Sincer ,cel cu numele fotbalistului e chiar penibilă...
Puteai găsi altele mai bune dacă GÂNDEAI

- [Diva]Diabla
aici greşeşti.... dacă vă întrebăm ce event doriţi 80% spun ox . . . .pericle532 wrote: Mulţi din playeri s'au săturat de eventele precum 'OX , Capitale , Ce nivel are itemul X , Etc ' . Mai bine să se mai diversifice eventele pentru că aşa e prea mare plictiseală .