Mare om de war Alan asta
Re: Mare om de war Alan asta
Pai nu-ti mai cauta anturaj unde nu e cazul
I wanna be nice but everyone annoys me....ups
Mars te dracu nu mergi la munca sa dai war? celalalt si-a adus aminte de Soul ia]va draci
))
Auzi asta cu - mare.
Intrebarea e,ai asa ceva? mai du-te dracu de sclavel doar pe metin aveti sange-n - ai dracu cu mamele voastre care v-au educat asa. sa traiti in metin ca si cum ar fi ceva real
Limbajul by xAleks
Intrebarea e,ai asa ceva? mai du-te dracu de sclavel doar pe metin aveti sange-n - ai dracu cu mamele voastre care v-au educat asa. sa traiti in metin ca si cum ar fi ceva real
Limbajul by xAleks
pacat ca nu le ai si in creier....cateodata
Baiatu, era vorba de tine si laudatul cu kilogramele acolo unde nu conteaza....ca doar tu te umfli in pene pe aici, ca de obicei[MOD]Mistic wrote:Cine stie cunoaste... dar nici tu nu esti departe, no offence.queen A♕ wrote:pacat ca nu le ai si in creier....cateodata![]()
![]()
E panicata rau
mi-a mai dat si warn pt 'p0la'
https://www.youtube.com/watch?v=_5lmsv9saEQ Pt Diabla:>
Mistic nu mai linge atat man... ai lins-o pe fata asta destul tu vrei si pe diabla? pai stai sa-ti spun n-ai fata ptr diabla:O hai ca ptr queen asta,ai avea sa-i pupi picioarele mele:)))))
Mistic nu mai linge atat man... ai lins-o pe fata asta destul tu vrei si pe diabla? pai stai sa-ti spun n-ai fata ptr diabla:O hai ca ptr queen asta,ai avea sa-i pupi picioarele mele:)))))
Pai normal ca pt tine Diabla e bomba sexy cand singura pasarica pe care ai vazut-o a fost a mamei tale cand te-a prins ginecologul in brate la nastereHelghin wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_5lmsv9saEQ Pt Diabla:>
Ia-ma usor,te rog ma pierd repede.... faza e ca{} ma doare-n poooolllla de fata ta,a diablei si a mamei tale ... stii ce zic?
Mistic nu mai sari in apararea fetii man,stie si singura sa se apere... sau ce crezi ca daca-i sari in aparare scuipa pe tine? la ce milog esti,si daca scuipta jos lingi dupa ea!
Mistic nu mai sari in apararea fetii man,stie si singura sa se apere... sau ce crezi ca daca-i sari in aparare scuipa pe tine? la ce milog esti,si daca scuipta jos lingi dupa ea!