dwwdw

Intreaba-ne si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!
Impartaseste o problema cu noi pentru a incerca sa o rezolvam!
Şefu'

dwwdw

Post by Şefu' » Sun Oct 30, 2016 11:25 am

o idee

de nu organizaţi un event doar pentru playeri , cu întrebări din metin şi câştigătoru' o să primească VIP după o lună (dacă ajută la evente şi e activ) să primească MOD ş-apoi încă o lună tot aşa să fie activ şi să ajute playerii, şi apoi să urce la SGA

aproape toţi membrii staff au donat pentru grad, aproape nici unu' n a primit grad pe merit
Eu aduc apa după ce focu' s-a stins.

Helghin

Re: dwwdw

Post by Helghin » Sun Oct 30, 2016 1:36 pm

Sefu bea,sefu plateste,sefu bula ne.o beleste.
N-ai banii de vip sefule?

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sun Oct 30, 2016 2:36 pm

Helghin wrote:Sefu bea,sefu plateste,sefu bula ne.o beleste.
păcat că tu ai bani de VIP, eu te sfătuiesc să îți cumperi o viață de banii ăia......

și legat de ideea ta, nu ar fi ok, deja sunt prea mulți VIP și sunt degeaba + că s-a mai organizat deja asta, când am pierdut io la diferență de un punct :cry: și nu știu dacă persoana care a câștigat mai face ceva în prezent
Passe, passe, passera, la dernière restera

Helghin

Post by Helghin » Sun Oct 30, 2016 2:57 pm

Imperfecsan,imi pare rau sa te dezamagesc... dar intru foarte putin pe metin,spre deosebire de tine;).
Si faza cu vipu` ma pi.s pe el si pe tine.

Şefu'

Post by Şefu' » Sun Oct 30, 2016 3:06 pm

Helghin wrote:Sefu bea,sefu plateste,sefu bula ne.o beleste.
distrus

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sun Oct 30, 2016 3:10 pm

Helghin wrote:Imperfecsan,imi pare rau sa te dezamagesc... dar intru foarte putin pe metin,spre deosebire de tine;).
Si faza cu vipu` ma pi.s pe el si pe tine.
calmează-te boizzzzzzzzz că nu mai joc :lol: :lol:
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sun Oct 30, 2016 3:14 pm

Imperfecşăn wrote:și legat de ideea ta, nu ar fi ok, deja sunt prea mulți VIP și sunt degeaba + că s-a mai organizat deja asta, când am pierdut io la diferență de un punct :cry: și nu știu dacă persoana care a câștigat mai face ceva în prezent[/b][/color]
+1
Image

Şefu'

Post by Şefu' » Sun Oct 30, 2016 3:24 pm

[A]Adinna wrote:
Imperfecşăn wrote:și legat de ideea ta, nu ar fi ok, deja sunt prea mulți VIP și sunt degeaba + că s-a mai organizat deja asta, când am pierdut io la diferență de un punct :cry: și nu știu dacă persoana care a câștigat mai face ceva în prezent[/b][/color]
+1

câştigătoru' cel ce primeşte vip o să fie o lună în probe ,dacă ajută la evente şi e activ primeşte up la MOD apoi SGA

Helghin

Post by Helghin » Sun Oct 30, 2016 3:36 pm

Ai ramas blocat pe sga sefule:))))

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sun Oct 30, 2016 4:52 pm

Şefu' wrote:
[A]Adinna wrote:
+1

câştigătoru' cel ce primeşte vip o să fie o lună în probe ,dacă ajută la evente şi e activ primeşte up la MOD apoi SGA

O lună e cam puţin ca să-şi dovedească activitatea, + că un rol important îl are comportamentul faţă de playeri şi formarea lui, ori îs cam rare chestiile astea.. şi ca să vezi pe cineva cum e aşa per total să vezi dacă merită gradul, o lună nu e de ajuns. Nici 3 luni, nici jumătate de an. Ar trebui ceva mai mult, deci nu cred că o să fie de acord Disayer cu chestia asta.
Image

Locked

Return to “Probleme si Intrebari - Problems and Questions”