Am o problema cu un cont la care nu mai stiu parola dar stiu numele de caracter care este TrAmAd0l si numele de utilizator locotenent iar emailul este geobsss59@yahoo.com. Daca se poate sa imi trimiteti mesaj pe acest email cu parola.Va multumesc!!!!
RECUPERARE PAROLA
RECUPERARE PAROLA
Buna ziua!!
Am o problema cu un cont la care nu mai stiu parola dar stiu numele de caracter care este TrAmAd0l si numele de utilizator locotenent iar emailul este geobsss59@yahoo.com. Daca se poate sa imi trimiteti mesaj pe acest email cu parola.Va multumesc!!!!

-
PentruTotiObsedatii
- Location: Obsedatii nu-si vad frustrarea, boala, si problemele mintale.
Re: RECUPERARE PAROLA
Momentan este o problema la site si nu se pot recupera parolele prin email. Alta modalitate nu exista. Asteapta pana se va remedia problema.
- [Diva]Diabla
Re: RECUPERARE PAROLA
T/CPentruTotiObsedatii wrote:Momentan este o problema la site si nu se pot recupera parolele prin email. Alta modalitate nu exista. Asteapta pana se va remedia problema.