csf ... acum oricum e prea tarziu ... se poate implementa orice pe steel ca playeri nu or sa mai vina.[VIP]Admir wrote:Vrumm!!! Vrumm!!! Sunt pe urmele voastre.
Server'u in care mancatoria e la ordinea zilei, barfa e ca viata pentru ei. Favorizarile merg in paralel cu regulamentul. Eventurile n-au un tipar anume, se desfasoara dupa bunul plac al celui care il organizeaza. Playeri mici fara [Dn] nu sunt bagati in seama, nu li se ofera atentie. Staffu aplica regulamentul in functie de relatia pe care o are STAFF - Player.
Pe forum se raspunde in bataie de joc. Nici un raspuns concret din partea membrilor staff la reclamatii. Dovezile nu se mai dau mai nou. Pentru ca acum se impune incredere cu forta si silita. Nu am vazut Staff mai incapabil ca asta niciodata. (exceptii).
Nu conteaza ca a injurat sau nu Mitroi, daca ai da afara fiecare player care injura ar ramane server'u cu 10 playeri. Si aia sigur nu vor fi membri staff. Rai sau buni au fost acolo, au ajutat la intretinerea server'ului. Ti-au dat tie de lucru cand ai intrat pe server si nu aveai ce sa faci. Vreau sa va spun un singur lucru.
Un server deschis de nici o luna de zile, are mai multi playeri on/zi decat are Steelu...
18 membri staff... pentru o mana de oameni. Vai de capu vostru si de organizarea pe care o aveti.
Sfarsit. xddd
Re: Sfarsit. xddd
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Stricatule, în sfârșit ai gândit în ăștia 4ani
, ne vedem pe cs.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
-
StricatuJR
[VIP]Adea wrote:Te ai lăsat din vina ta.....mai pe scurt ai făcut bătături în vârful fiecărui deget la câte jigniri și înjurături ai scris pe server...asta e , poate data viitoare te înveți minte.
Bafta.
(Stiu ca o sa începi să mă injuri acm ..ca de obicei dar măcar o să fie ultima înjurătură. )
Adevarat ai zis Nistorele, ne vedem la o bere cand mai ajungi pe la Alexandria.
N-am pc de cs Razvane ca jucam.
-
[VIP]Admir
Oricand bossica:*, m-am convins si eu de ce fel de oameni sunt pe server'ul asta. Zilele astea ma las si eu definitiv.StricatuJR wrote:[VIP]Adea wrote:Te ai lăsat din vina ta.....mai pe scurt ai făcut bătături în vârful fiecărui deget la câte jigniri și înjurături ai scris pe server...asta e , poate data viitoare te înveți minte.
Bafta.
(Stiu ca o sa începi să mă injuri acm ..ca de obicei dar măcar o să fie ultima înjurătură. )
)Ne m-am lasat de vechiurile obiceuri.
Adevarat ai zis Nistorele, ne vedem la o bere cand mai ajungi pe la Alexandria.
N-am pc de cs Razvane ca jucam.
Admir prea mult suflet ...
Cine te-a suparat asa rau ?
Faza cu staffu` asta de - e adv la o reclamatie ii doare-n - pe toti rusine -.
Warn pentru limbaj ( ai acumulat 6 avertizmente deci BAN) by xAleks
-
[VIP]Admir
Daca-s numai jigodiiHelghin wrote:Admir prea mult suflet ...
Bai Aleks sa-ti pui vreodata cat mai joci metinu` asta intrebarea de ce playeri injura ok?
Prostule care esti prost,la o reclamatie stii sa raspunzi concret? Cand e ceva ce spune un prost adica tu desigur... spune toti lingaii mai intai schimbati-va replica la Reclamatii staff "Se va verifica"
Aici stii sa dai ban? Sa intri pe forum non-stop sa te uiti la fiecare topic si cand e ceva de raspuns te faci ca ploua... eu inteleg ca la tine acasa ploua dar nu fa acelasi lucru si aici,te-n gatu ma0ti de labar infect.
Cu asemenea staff e normal sa-si bata tot metinu` -- de voi si sa va injure sper sa nu`mi dai ban si aici catelule.
Dap...'' raspuns concret '' warn--Limbajul by xAleks
Prostule care esti prost,la o reclamatie stii sa raspunzi concret? Cand e ceva ce spune un prost adica tu desigur... spune toti lingaii mai intai schimbati-va replica la Reclamatii staff "Se va verifica"
Aici stii sa dai ban? Sa intri pe forum non-stop sa te uiti la fiecare topic si cand e ceva de raspuns te faci ca ploua... eu inteleg ca la tine acasa ploua dar nu fa acelasi lucru si aici,te-n gatu ma0ti de labar infect.
Cu asemenea staff e normal sa-si bata tot metinu` -- de voi si sa va injure sper sa nu`mi dai ban si aici catelule.
Dap...'' raspuns concret '' warn--Limbajul by xAleks
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[VIP]Admir wrote:Zilele astea ma las si eu definitiv.
buna gluma

-
[VIP]Admir
[VIP]Oana wrote:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[VIP]Admir wrote:Zilele astea ma las si eu definitiv.
buna gluma
- [Diva]Diabla
2016...2017....2018....[VIP]Oana wrote:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[VIP]Admir wrote:Zilele astea ma las si eu definitiv.
buna gluma
T/C