Laketii metin2Steel

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[VIP]Adea

Re: Laketii metin2Steel

Post by [VIP]Adea » Mon Dec 19, 2016 7:35 am

[SGA]Kizev wrote:Asa-i man, "majoritatea sga sunt retardati", si har Domnului ca tu si Adea nu sunteti.

Atât am de zis : Avem voie să dăm t/c la o reclamație atâta timp cât punem dovada care considerăm că a lămurit reclamantul. Nu e vina nimănui că nu vă ajung dovezi concrete si că aveți spiritul de contradicție extraordinar de dezvoltat. Ti-am dat răspunsul"in 2-3 rânduri, că sunt smecher ca am SGA".

P.s. A costat 55€, nu 400 lei
Sper ca ti ai pus gogonelele prezentate asta vara la murat ....ca banii pt mâncarea de Crăciun i ai dat pe sga ca să îmi arăți prostia la puterea a 2-a.

;) ;)
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Wows

Post by Wows » Tue Dec 20, 2016 1:01 am

Bahh Labistain baga.te.as in chizda ma-ti de maimuta pai cum iti permiti tu sa intri pe vip si sa vb urat?Ce respect sa-ti dea acel player cand tu il injuri?Ce respect vreti voi de la un player cand o ardetii pe dn/vip sa=i provocati? Deaia se duce naiba serveru darr faza e ca....Tot voi il plangeti... :)))) Mure tarfulitzelor hai siktir gogonele!

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Tue Dec 20, 2016 8:24 pm

ThorKida wrote:
[SGA]Kizev wrote:Asa-i man, "majoritatea sga sunt retardati", si har Domnului ca tu si Adea nu sunteti.

Atât am de zis : Avem voie să dăm t/c la o reclamație atâta timp cât punem dovada care considerăm că a lămurit reclamantul. Nu e vina nimănui că nu vă ajung dovezi concrete si că aveți spiritul de contradicție extraordinar de dezvoltat. Ti-am dat răspunsul"in 2-3 rânduri, că sunt smecher ca am SGA".

P.s. A costat 55€, nu 400 lei
Câtă modestie si pupincurism pe tine mă .....mâncanea-i organul de reproducere masculin...al dreq aveti SGA si va credeti regi ... mancami-ai toata ---- de m----
Lasai sa se creada regi, Andrule imi pare rau ca te-ai simtit ;* Like

Image
Some said "fire" when the fire was ice

Kizev

Post by Kizev » Wed Dec 21, 2016 12:55 am

E un topic inutil. Plus că se începe un chat vulgar si aiurea. Deci closed.

Locked

Return to “Discutii Libere”