Cică îs mare pivipiăr
Cică îs mare pivipiăr
Şalut!
Am zis să fac şi io aci cum joc eu dă pă un ningea adevărăciune, seturile, d-astea.
ATENŢIE, SETURILE NU SUNT CU 6-7.
Să începem
Universalu', cu toţii îl ştiţi, nu are rost să mai scriu eu bonusurile
SET WAR :
Koif- (Cel de la univ: reg pv, sansă de otrăvire, hh, rezistenţă săgeţi, magie
Armură - pv, sabie, 2 maini, valoarea atacului, viteză farmec
Papuci - pv, blocare, sabie, 2 maini, critică
Colier - pv, blocare, sabie, 2 maini, critică
Brăţară - (Cea de univ : pv, hh, pătrunzătoare, abs pv, magie)
Cercei - hh, sabie, 2 maini, rezistenţă otravă (bonusul 5 nu contează)
pumnal sau armă, nush, ce vreţi voi - str+dex, critică, hh, pătrundere (dacă eşti war sau ninja) -- int+str, critică, hh, pătrundere (dacă eşti sura sau şaman) pietre : ninja, critică, pătrundere
SCUT CONTRA WAR : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
SET NINJA:
Koif- la fel, de univ
Papuci - pv, blocare, săgeţi, pumnal, critică
Armură - pv, pumnal, săgeţi, valoarea atacului, farmec
Colier - pv, pumnal, săgeţi, blocare, critică
Brăţară - la fel, de univ (Dacă e un duel ninja vs ninja ar fi recomandată o brăţară de aur, care oferă rezistenţă otravă )
pumnal sau armă- la fel ca mai sus, doar că... pietre : ninja, critică, pătrundere
Cercei - hh, pumnal, săgeţi, rezistenţă otravă
SCUT CONTRA NINJA : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
SET SURA:
Koif- dacă te lupţi cu un sura arme, poţi să păstrezi koif de la universal, dar dacă te lupţi cu un sura BM trebuie să ai următoarele bonusuri : reg pv, şansă de otrăvire, hh, magie, foc )
Armură - pv, sabie, valoarea atacului, farmec şi dacă se poate şi abs pv
Colier - pv, sabie, critică, blocare, reg pv.
Papuci - pv, sabie, critică, blocare, viteză de atac
Brăţară - la fel ca la koif, se poate păstra cea de univ dacă te lupţi contra unui sura arme, iar dacă te lupţi contra unui sura BM ( pv, hh, pătrunzătoare, magie, foc )
Pumnal-armă la fel ca mai sus, doar cu pietrele : sura, critică, pătrundere
Cercei - hh, sabie, rezistenţă otravă.
SCUT CONTRA SURA : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
Set Şaman:
Koif- reg pv, hh, magie, otrăvire, fulger
Armură - pv, valoarea atacului, clopot, evantai, farmec
Papuci - pv, blocare, critică, clopot, evantai
Colier - pv, blocare, critică, clopot, evantai
Brăţară - pv, magie, hh, pătrunzătoare, fulger
Cercei - hh, clopot, evantai, rezistenţă otravă
Pumnal-armă la fel ca mai sus, doar cu pietrele : şaman, critică, pătrundere
SCUT CONTRA ŞAMAN : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
Nu ştiu dacă a mai făcut cineva seturi 1-1, dar mna, eu aşa joc ;3 V-am pupat, toate cele bune.
Am zis să fac şi io aci cum joc eu dă pă un ningea adevărăciune, seturile, d-astea.
ATENŢIE, SETURILE NU SUNT CU 6-7.
Să începem
Universalu', cu toţii îl ştiţi, nu are rost să mai scriu eu bonusurile
SET WAR :
Koif- (Cel de la univ: reg pv, sansă de otrăvire, hh, rezistenţă săgeţi, magie
Armură - pv, sabie, 2 maini, valoarea atacului, viteză farmec
Papuci - pv, blocare, sabie, 2 maini, critică
Colier - pv, blocare, sabie, 2 maini, critică
Brăţară - (Cea de univ : pv, hh, pătrunzătoare, abs pv, magie)
Cercei - hh, sabie, 2 maini, rezistenţă otravă (bonusul 5 nu contează)
pumnal sau armă, nush, ce vreţi voi - str+dex, critică, hh, pătrundere (dacă eşti war sau ninja) -- int+str, critică, hh, pătrundere (dacă eşti sura sau şaman) pietre : ninja, critică, pătrundere
SCUT CONTRA WAR : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
SET NINJA:
Koif- la fel, de univ
Papuci - pv, blocare, săgeţi, pumnal, critică
Armură - pv, pumnal, săgeţi, valoarea atacului, farmec
Colier - pv, pumnal, săgeţi, blocare, critică
Brăţară - la fel, de univ (Dacă e un duel ninja vs ninja ar fi recomandată o brăţară de aur, care oferă rezistenţă otravă )
pumnal sau armă- la fel ca mai sus, doar că... pietre : ninja, critică, pătrundere
Cercei - hh, pumnal, săgeţi, rezistenţă otravă
SCUT CONTRA NINJA : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
SET SURA:
Koif- dacă te lupţi cu un sura arme, poţi să păstrezi koif de la universal, dar dacă te lupţi cu un sura BM trebuie să ai următoarele bonusuri : reg pv, şansă de otrăvire, hh, magie, foc )
Armură - pv, sabie, valoarea atacului, farmec şi dacă se poate şi abs pv
Colier - pv, sabie, critică, blocare, reg pv.
Papuci - pv, sabie, critică, blocare, viteză de atac
Brăţară - la fel ca la koif, se poate păstra cea de univ dacă te lupţi contra unui sura arme, iar dacă te lupţi contra unui sura BM ( pv, hh, pătrunzătoare, magie, foc )
Pumnal-armă la fel ca mai sus, doar cu pietrele : sura, critică, pătrundere
Cercei - hh, sabie, rezistenţă otravă.
SCUT CONTRA SURA : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
Set Şaman:
Koif- reg pv, hh, magie, otrăvire, fulger
Armură - pv, valoarea atacului, clopot, evantai, farmec
Papuci - pv, blocare, critică, clopot, evantai
Colier - pv, blocare, critică, clopot, evantai
Brăţară - pv, magie, hh, pătrunzătoare, fulger
Cercei - hh, clopot, evantai, rezistenţă otravă
Pumnal-armă la fel ca mai sus, doar cu pietrele : şaman, critică, pătrundere
SCUT CONTRA ŞAMAN : DEX+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti war sau ninja ) ŞIIII .... INT+STR, HH, IMUN, BLOCAREA ATACULUI CORPORAL (dacă eşti sura sau şaman)
Nu ştiu dacă a mai făcut cineva seturi 1-1, dar mna, eu aşa joc ;3 V-am pupat, toate cele bune.
Re: Cică îs mare pivipiăr
Uite seturi aici de 1-1. viewtopic.php?f=8&t=18544
La tine sunt câteva de modificat unele bonusuri n`au ce căuta, iar altele lipsesc.
La tine sunt câteva de modificat unele bonusuri n`au ce căuta, iar altele lipsesc.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

Fă seturi cum am făcut eu şi fă seturi cum a făcut wally şi o să te aştept la un duel să vedem ;3[SGA]Berila wrote:Uite seturi aici de 1-1. viewtopic.php?f=8&t=18544
iLaur wrote:Fă seturi cum am făcut eu şi fă seturi cum a făcut wally şi o să te aştept la un duel să vedem ;3[SGA]Berila wrote:Uite seturi aici de 1-1. viewtopic.php?f=8&t=18544
Fără 6/7 te bat cu itemele ălea.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

Berila e WaLLyiLaur wrote:Fă seturi cum am făcut eu şi fă seturi cum a făcut wally şi o să te aştept la un duel să vedem ;3[SGA]Berila wrote:Uite seturi aici de 1-1. viewtopic.php?f=8&t=18544
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Stiam csf...[VIP]Adea wrote:Berila e WaLLyiLaur wrote:Fă seturi cum am făcut eu şi fă seturi cum a făcut wally şi o să te aştept la un duel să vedem ;3[SGA]Berila wrote:Uite seturi aici de 1-1. viewtopic.php?f=8&t=18544

Berilă
Legenda spune că ți-ai vândut Loganu' să îți iei SGA-ul.
Șalut.
Șalut.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Legenda spune ca azi ii ziua mea ...poate nu iau giveaway-ul Lexx[Dn]Lexx wrote:Berilă![]()
Șalut.

-
Vali Voievod
mulţumim ,da' fă şi un tutorial cum se pun bonusurile pe 1-5
am încercat toate modalităţile posibile şi nu pot să pun adaugă...
am încercat toate modalităţile posibile şi nu pot să pun adaugă...
''Toţi sunteţi şmecheri în realitate mă ,da' pe metin sunteţi nişte prafi'' - [VIP]DenniS 2k17
''Am mai multe kilograme decât neuroni'' - [Dn]Alan 2k17
''Am mai multe kilograme decât neuroni'' - [Dn]Alan 2k17