ʍ¡ϟ‡¡¢ wrote:
Mare proasta esti, se poate verifica asta daca se modifica putin panoul ala al vostru si se face un log de event.
Mare prostie omeneasca la tine, nu?
ea a facut sugestia acum nu cand *se va modifica*
Anonimul2017 wrote:
Pai cums a nu castigi frate de 10 ori daca aceleasi tipuri de evente in fiecare zii , deja e o rutina "Level itemx";"Dmg item x";"aparare armuri""Capitale";"Ce tara are capitala X"
Nu mai avem ox prea des , nu am mai vazut un event de farm de cateva luni,nu am mai vaz evente pvm, nu am mai vazut evente Ghicitori....numa capitale aparari si levele da-le dracu ca nu toti jucam ca obsedatii de 5 ani sa le invatam pe derost....pana mea mai diversificati si voi si inca ceva
Revin la Ideea unui Calendar Evente...daca la ora 20;00 e ox atunci sa fie la 18;00 idk Ghicitori; la 21;30 Geografie ....Spuneti si voi daca am dreptate sau nu....btw faza cu Haspee cand castiga de 4-5 ori pe zi de cam baga in draci ca nu ti se pare corect.
Gasim o solutie si pentru astea?
faci pvm - ai 5 participanti
faci procurare itm tot nemultumiti, faci un event nou te alegi cu 5001 reclamatii,mai poti ?
[VIP]Admir wrote:Vine Diabla si spune ca ce rost are sa se schimbe ca intra Haspeee pe alt cont si tot castiga. Da sa mor, eu pun pariu ca Haspeee daca a castigat un event, la al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea ... va intra pe alte conturi si le va castiga si pe alea. Daca o luam pe asa ea ce rost are in staff? Am mai multa activitate ca aia de 1000x. Si asa ca asa.
daca aveam asa numita activitate eram *Lady* iar tu *MOD*, ai la fel de multa activitate precum am eu inactivitate la sch2 . Tie iti trebuie 24/24 staff on sa faca tot ce te taie pe tine capul poate asa admiri .
[MISS]Lorena wrote:O las să viseze la un singur câştigător..doar na "sugestia ei posibil să fie mai bună" fi-mi-ar scârbă ne credem "inteligenți".
Imi cer scuze ca ti-am stricat visul !