Sugestiuță bună pwpek
Sugestiuță bună pwpek
Propun ca atunci când se dă jail permanent, cel care dă jailul să scrie si pe /n de ce.
Ex: -Mesaj automat:
''Jucătorul cu numele *X* a fost trimis la inchisoare pentru 999999 sec de [SGA] Y!
-Staff-ul respectiv să scrie pe /n
*X*-ulescu jail permanent, (motiv)
Ex: -Mesaj automat:
''Jucătorul cu numele *X* a fost trimis la inchisoare pentru 999999 sec de [SGA] Y!
-Staff-ul respectiv să scrie pe /n
*X*-ulescu jail permanent, (motiv)

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Re: Sugestiuță bună pwpek
Ar fi o idee bună, doarece dacă iau jail o să ştiu cine mi-a dat şi o să-l înjur şi o să-i spăl mămica in interior, mulţumim ! PROOOOOOOOOO
Contra.
E la fel cum propunea unu acum ceva vreme pe aici să facă "Gazetă".
E clar ca a făcut o nasoală dacă a luat jail permanent şi în fond ar fi prea mare spamu să se anunţe motivu la fiecare jail... Părerea mea.
E la fel cum propunea unu acum ceva vreme pe aici să facă "Gazetă".
E clar ca a făcut o nasoală dacă a luat jail permanent şi în fond ar fi prea mare spamu să se anunţe motivu la fiecare jail... Părerea mea.
#BigTits
- [VIP]Ştefan
PRO.şi eu am luat jail aiurea că am injurat când trebuia să am warn, şi când am făcut cerere pe forum la raport staff "Vai este normal să se dea jail direct fără warn dacă injuri, şi am spus doar "Mă-ta" .
3s3, de ce nu eşti de acord cu asta ? Ţi-e frică că n-ai argument pentru jail-ul pe care urmează să-l dai ?
3s3, de ce nu eşti de acord cu asta ? Ţi-e frică că n-ai argument pentru jail-ul pe care urmează să-l dai ?
- [Diva]Diabla
same[SGA]3s3 wrote:
Recunosc, m-ai prins, acum secretul meu a fost dezvăluit, planeta se va destrăma.[VIP]Ştefan wrote:PRO.şi eu am luat jail aiurea că am injurat când trebuia să am warn, şi când am făcut cerere pe forum la raport staff "Vai este normal să se dea jail direct fără warn dacă injuri, şi am spus doar "Mă-ta" .
Păi hai să îți zic de ce iei tu mute/jail fără warn. EȘTI VIP ȘI SE CONSIDERĂ CĂ ȘTII REGULAMENTU.
App, necunoașterea regulamentului nu aduce nici o scuză.
#BigTits
Si ne intrebam unde is jucatorii de pe server ???
Raspuns: In inchisoare
)))))
Raspuns: In inchisoare

-
[VIP]Admir
Sunteti 2 prosti, cine se aseamana se aduna, bai pasaricilor sunteti prea sus pentru noi ca sa ne dati explicatii pentru ce bagati lumea in jail? Fa viol, vrei sa iti trag viol si cate picioare in piept sa te duci in *jfhd tai de incuiata mintal[MISS]Diabla wrote:same[SGA]3s3 wrote:
Drăguțule, NU e nimeni obligat să îți dea tocmai ŢIE explicații de ce are Cutărescu jail. Acestea fiind spuse, T/C !
Pwpek!
A, şi ar mai fi ceva... Dacă tot veniţi cu propuneri, eu zic să fie propuneri care ţin de server, nu pentru divertismentul vostru zilnic.
Pwpek!
A, şi ar mai fi ceva... Dacă tot veniţi cu propuneri, eu zic să fie propuneri care ţin de server, nu pentru divertismentul vostru zilnic.
#BigTits